Alt Shift, aceeasi poveste

De putin timp, langa Cercul Militar, deasupra clubului Control, s-a deschis Alt Shift, fratele mai mic al Shift-ului din Piata Romana, de langa Teatrul Tandarica.

Vestea este cat se poate de buna pentru ca locul este tare frumos si aerisit. In plus, in centru este o masa mare care invita la conversatie si care te face sa stai langa straini, lucru des intalnit in afara, dar care abia inmugureste la noi.

Sursa foto: altshift.ro / facebook.com/altshiftpub

Vestea cu adevarat grozava este ca Alt Shift are acelasi meniu ca vechiul Shift.

De cand merg eu in Shift de fiecare data imi comand tagliatele verzi cu somon. Incerc sa-mi asum riscuri, sa iau si alte treburi, o data parca i-am dat o sansa unei portii de paella cu fructe de mare, dar prima dragoste nu se uita niciodata. Asa ca-mi mentin obsesia pentru acele paste.

Am fost in Alt Shift dupa o zi de munca oribila, ca orice zi de munca, in care nu reusisem sa ma intersectez deloc cu mancarea, desi am depus ceva eforturi in acest sens. Asa ca am ajuns la Alt Shift cu un apetit cel putin obscen.

Sursa foto: altshift.ro / facebook.com/altshiftpub

Servirea nu a fost foarte rapida, dar este posibil ca timpul sa se fi dilatat sub povara foamei care ma apasa. In fine, am comandat acea portie de tagliatele cu somon (29 lei), iar jumatatea mea mai buna si-a luat eternul snitel de vitel Shift (29 lei) cu un orez cu funghi porcini (18 lei).  Vedeti bine, si aici s-a instalat o obsesie.

Secundele treceau, moartea prin infometare era din ce in ce mai aproape. Macar era un loc frumos. Muzica era buna. Oamenii erau si ei frumosi ca o primavara.

Sursa foto: altshift.ro / facebook.com/altshiftpub

Cand deja ma pregateam sa-mi iau adio de la lume, a venit salvarea sub forma tagliatelelor verzi. Portie mare si frumoasa, ca doar si preturile sunt crescute bine. Paste proaspete si somon din belsug, plus ciupercute cat cuprinde. Ceea ce nu vi se spune in meniu, este ca la petrecerea aromata au fost invitate si niste doamne capere, acrisoare la inceput, dar care se integreaza foarte bine in acest ansamblu. Si peste toate acestea sta indecent presarat alteta sa parmezanul, aceasta branza a branzelor, acest rege al lactatelor. De obicei nu pot sa termin o portie intreaga, dar de data aceasta am fost fara mila. Atat de salbatica am fost, incat am ravasit si un sfert din acel snitel, care sa fim bine intelesi, este cat o plapuma de iarna.

Nu mai puteam respira la final. De fericire. Trecusem cu bine si de acest impas al vietii mele. Eram cu totul alt om. Alta viata in Alt Shift. Asa ca va recomandam sa mergeti cu incredere in Alt Shift, mai ales in ziua de salariu 🙂

P.S. Nu va amagiti. Nu veti gasi poze cu mancarea. Nu am avut timp, dar credeti-ma pe cuvant ca pe cat era de buna, pe atat era de frumoasa.

  • Adresa
  • Constantin Mille, nr. 4 tel: 0372 980 225
  • http://www.altshift.ro/

One thought on “Alt Shift, aceeasi poveste”

  1. Cred ca e mai buna o oaie la ceaun facuta la pirostrie decat ciudateniile pe care le mancati voi acolo 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *