Category Archives: Cluburi

OscarS Pub, poate cea mai buna muzica din Centrul Vechi

Mereu ma plangeam ca in Centrul Vechi nu sunt cluburi in care sa dansezi. Noroc ca intr-o seara de vineri am nimerit in OscarS Pub si pana a doua zi nu am mai iesit de acolo. Ca de obicei, lucrurile cele mai frumoase nu sunt alea planificate in detaliu, ci acelea in care intervine si o doza de neprevazut. Initial vroiam sa mergem in barul de langa OscarS, sa bem ceva si sa mergem acasa, dar cum acolo nu am gasit 3 locuri laolalta, am incercat aici si am gasit o […]

Bamboo

Are o capacitate de 1500 de persoane la mese si o capacitate maxima de 300 de persoane.

Din punct de vedere tehnic, clubul este superior peste tot ce exista pe piata in acest moment in Romania, asigurand suportul logistic pentru orice tip de eveniment.

Locatie perfecta pentru evenimente de amploare, care vor beneficia de toate facilitatile. Invitati de renume, companii de prestigiu, toti au ales clubul alb pentru evenimente organizate si gazduite impecabil, cu stil si rafinament.

Music Club

“Music Club” a fost infiintat in anul 2003, fiind deschis publicului incepand cu luna decembrie 2003 si a fost conceput ca un loc dedicat muzicii “live” de foarte buna calitate, cu piese preluate exclusiv din repertoriul rock/pop international.

Locatie:

Amplasarea locatiei a fost stabilita in centrul Bucurestiului, ceva mai sus de Piata Unirii inspre Universitate (in spatele magazinului Cocor) la subsolul unei cladiri istorice deosebite ” fosta “Vulturul de mare”, actualmente consolidata si renovata cu foarte mare atentie. Aceasta pozitie situata in centrul istoric al Capitalei prezinta cateva avantaje majore pentru clienti – […]

Fratelli Social Club

Fratelli Social Club se situeaza pe strada Goldeni nr.1.

On…summer, of course! “Hot town summer in the city…” one might be tempted to hum along with Mr. Joe Cocker. We are sharing the same summer dream with cold, refreshing drinks, great atmosphere, parties to remember.

Chat Noir

Situat in centrul istoric, pe strada Blanari, Club Chat Noir este gazda pasiunii pentru stiluri vechi reformulate modern.

Fani inraiti ai electro-swing-ului, Club Chat Noir asculta si da play si unor stiluri clasice (jazz, dancehall, big band, rockabilly, funk, soul, blues, ska, reggae) dar si altora moderne (triphop, nu-jazz, nu-disco, dub, alternative).