Category Archives: Fast Food

Trist si singur de Valentine’s Day? Va rezolvati cu o Tortilla

In cazul in care ati uitat sa luati cadou de Valentine’s Day si acum sunteti singur sau, mai rau, ati luat cadou de Valentine’s Day, dupa care ati ramas tot singur, va spunem noi ca nu este nicio problema. Puneti mana pe telefon si faceti o comanda la La Tortilla sa vedeti ce bine va sade intre un tacos si o tortilla.

In mod cert nu timpul de livrare este atuul lor, dar stiti si voi asteptarea lunga ori ascunde ceva bun, ori nu ascunde nimic 🙂 In cazul asta, este ceva […]

Divan Express

MOMENTAN INCHIS

Vezi: Restaurant Oriental Divan

Divan Express, prin insasi natura sa de “kepap butik”, te poarta instantaneu in aceasta Turcie, imbinand  atmosfera calma, tihnita a unui restaurant turcesc cu murmurul pietelor aglomerate in care te imbata mirosul apetisant de kebab si lipie proaspat coapta.
Nu ar fi bine sa traiesti de cate ori vrei exuberanta Istanbulului, sa colinzi bazarul gustand cu pofta dintr-un kebab, si sa te trezesti in mijlocul unui spectacol culinar alaturi de un turc simpatic, costumat traditional ce intinde, roteste, si iti ofera pe furca inghetata, zambind oaches?…

Te poti bucura […]

La Tortilla

La Tortilla este un restaurant tip bar care va ofera mancare proaspata de tip fast food, cu arome mexicane, mancare preparata in fata ochilor dumneavoastra. Puteti astfel vedea si alege ingredientele care vor face parte din meniul dumneavoastra. Puteti savura mancarea in restaurantul nostru sau o puteti lua la pachet, acasa sau la birou. Ne dam silinta sa oferim clientilor nostri cele mai bune si mai proaspete produse disponibile pe piata la preturi acceptabile si intr-o atmosfera grozava.