Nu exista dubii. Anul acesta in Bucuresti s-au montat cele mai frumoase lumini de Craciun. Nu stiu a cui a fost ideea, de unde am copiat-o, dar mai ca iti doresti sa fie noapte mereu. Cel putin pe Magheru pentru ca se vede treaba ca in alte parti nu prea au mai ajuns banii. Faptul ca luminile de Craciun sunt un real succes se vede si in numarul de masini care stau la coada ca sa treaca pe sub ele.

Eu am incercat sa le fac poze din rondul din Romana. Mi-am fixat frumusel trepiedul, am reglat aparatul si m-am pus pe treaba. Efortul meu a durat 5 minute dupa care am fost oprit de un politist care s-a prins imediat ca am traversat strada ilegal pentru a ajunge acolo. Nu am reusit sa-l induplec sa ma mai lase sa stau, asa ca va prezint ce am reusit sa fac pe fuga. Se vede treaba ca nicio lumina de Craciun n-a putut sa-i lumineze mintea acelui politist.

5 comentarii

Reply

Pe langa lumini, eu as indemna pe toata lumea sa mearga sa vada si bradul de la Piata Universitatii (deasupra parcarii noi) iar in targul de Craciun pus la cale acolo sa manance carnati, sa bea vin fiert si tuica fiarta, sa guste castane coapte calde si sa se bucure. Am fost aseara si toata lumea de acolo zambea. De mult nu am mai vazut atat lume zambind la un loc :). Ca o fi fost de la vin, tuica si alte licori ori bucuria rezultatelor alegerilor parlamentare, nu stiu, dar toti erau delogati in piata de Craciun 🙂

Reply

personal ma entuziasmez mai degraba daca nu ma f**e nimeni la cap 15 minute la rind decit la becuri colorate spinzurate de stilpi. dar pozele is masive.

Reply

Urit din partea politistului! Bine ca am aflat acest lucru, sa fiu si eu mai atent data viitoare!

Reply

De ce nu i-ai facut o poza politistului , pentru ca il vedeam si noi cum urca in masina pe dreapta ca sa ajunga pe bancheta din fata volanului , adica cea de pe stanga…. Lasa-i cu Dumnezeu , da unde sa stie el ce inseamna o imagine foto pentru cei care nu pot ajunge acum de sarbatori la Bucuresti … Aha! dar stai poate intra si el ,politaiul vinovat pe logout.ro , vede pozele si apoi te chema sa continui ce a-i inceput. Bafta!

Reply

Bradul din Piata Universitatii l-am vazut si eu. Frumusetea lui, alunecarea luminilor, schimbul culorilor mi-au modificat pentru o clipa starea de spirit, am uitat ca de fapt priveam de la fereastra unui spital. Mi-am mai demonstrat o data ca frumosul sterge tristetea, durerea, gandurile ..

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.