The Urban Dictionary defineste un asa numit „gadget geek” ca un tip care are cunostinte tehnologice medii spre avansate si care cauta si cumpara cele mai noi si mai avansate dispozitive. Daca te numeri printre noi, nu poti rata The Gadget Show, cea mai mare expozitie de gadget-uri din Marea Britanie. Inspirata si organizata de emisiunea britanica The Gadget Show (difuzata si la noi pe discovery cu intarziere de 1 sezon), evenimentul va avea loc in RomExpo-ul Londrei, The London ExCel intre 30 noiembrie si 2 decembrie. Apropo, 30 noiembrie este zi libera pentru majoritatea angajatilor romani.

Expozitia are 4 sectiuni: Active Zone, Game Zone, Music Zone si Toy Zone. In prima sectiune puteti incerca, compara dar mai ales cumpara tot ce visati in materie de tehnologie sportiva, de camping sau fitness. Oferta celorlalte zone este destul de evidenta. Fiti sigur ca daca ati vazut ceva pe net din categoria jocuri, muzica sau jucarii si nu era disponibil in Romania, aici il veti putea incerca si eventual cumpara. Ca sa va faceti o idee, puteti consulta lista expozantilor aici.

Atentie, expozitia are un numar limitat de vizitatori si trebuie sa va luati bilete in avans de pe site. Pretul unui bilet obisnuit este de 12.95 de lire.

Citește și:  Cum se simte Brexitul in iarba de la Wimbledon

Pozele sunt de la The Gadget Show Birmingham (sursa).

Zborul dus-intors pana la Londra va costa de la 210 de euro/persoana cu Wizz Air dar puteti opta si pentru alte companii aeriene. Preturile sunt asemanatoare. De cazare se ocupa booking.com, preturile incepand de la 150 de euro pentru o camera dubla pentru tot sejurul. Lista cu zboruri pana la Londra si cea cu hoteluri in apropierea centrului expozitional le puteti gasi mai jos:

Zboruri Londra dus 30.11 / 02.12

Hoteluri Londra 30.11 / 02.12

Ganditi-va bine daca aveti nevoie de bagaje suplimentare pentru ca la The Gadget Show LIVE functioneaza un program rabla pentru gadgeturi. De exemplu, daca aduci un ipad 1 functional vei primi in jur de 70 de lire.

A da, sa nu uit. In jurul expozitiei exista un oras superb, numit Londra. Cu multa distractie, multe locuri de vizitat si foarte multa lume misto. Chiar daca nu va puteti desprinde deloc de gadgeturi, dupa expozitie este obligatoriu sa beti cateva halbe intr-unul din pub-urile Londrei.

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.