Scoatem la „licitatie” cinci hoteluri ciudate pentru a-ti petrece vacanta. Exclusiviste si bizare, iti stau la dispozitie pentru experiente unice.

Hackspett Hotel

Hackspett Hotel este de fapt o casuta cocotata in copac, undeva la 13 metri de pamant. Ajuns(a) in resedinta de vacanta, ai parte de tot confortul: bucatarie, dormitor, veranda cu hamac, toaleta, iar pe langa toate astea, mancarea este servita direct cu scripetele. Ca sa te simti bine, scoti din buzunar 150$ de persoana pe noapte.

White Pod

Se afla tot la inaltime, la 1700 m in Alpi, dar trebuie sa fii ecologist(a), caci zona este protejata. Uita de tehnologie, de trafic auto sau alte agentii, pentru ca vei avea parte full-time de schiuri si de frumusetea rapitoare a Alpilor. Pachetul e completat de ghizi, expeditii turistice, mancare specifica. Tot raiul asta costa 350$ pe noapte de persoana.

 

Jules Undersea Lodge

Fara doar si poate, aici gasesti un show live, intr-un confort de zile mari. Ca sa poposesti pe meleagurile astea, trebuie sa fii amator(aore) de scuba diving si adancuri. Ai non-stop o priveliste super cool, de National Geographic. Pe langa distractia vizuala, te bucuri de dormitoare duble, loc de servit masa, frigider si o piscina. Pretul este cam cat doua portii de caviar: 350$ pe noapte de persoana.

Citește și:  Croatia si Muntenegru si nimic in plus. Ep. 1

Jules Undersea Hotel

Dog Bark Park

Destinat mai mult copiilor, Dog Bark Park are locatii in forma de catel, cu toate facilitatile incluse: terasa in botnita lui Sweet Willy, bucatarie, dormitoare spatioase si toaleta. Daca vrei muzica sau DVD, atuncii vii cu ele de-acasa. Catelul te costa 100$ pentru doua persoane, pe noapte.

DogBarkPark

 

Sparkles

Este un curcubeu ambiental, un hotel in mare voga foarte dorit de copii. Dormitoarele sunt decorate pe teme traznite si copii se bucura de cele mai haioase incaperi: Barbie, Peter Pan, Cruella DeVille. Mai exista si o camera de joaca, actiuni organizate si distractie non-stop din partea D-lui Sparkes.

Sparkles Hotel

Acum, ca ti-am oferit oprtiunile mai ramane doar sa te decizi, in functie de gusturi si buget.

 

 

2 comentarii

Reply

Da, trasnite oferte. Sper sa existe si destui trasniti cu bani. Mi-ar placea sa mi-o permit pe a doua, Alpii.

Reply

Ei nu, nu o sa murim, doar daca nu o sa se intample asta din iidnvie. Pe mine anul asta ma tine acasa un bebe pe care il am in burtica :). Iti doresc o vacanta cat mai placuta si mai relaxata. Te pup.

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.