Champions Sport Bar

Champions Sport Bar Restaurant este locul unde campionii se intalnesc… campioni intr-ale prieteniei, intr-ale businessului si de ce nu… intr-ale dragostei. Unde prieteni pasionati de fotbal, atletism, rugby, basket sau handbal se aduna sa urmareasca o competitie care transmite emotii si incinge atmosfera….

Goool, Yess! Bravooo si alte exclamatii care nu pot fi redate cum se cuvine in scris se succed cu repeziciune in fata celor 27 de plasme si 2 ecrane pe care transmitem live cele mai importante evenimente sportive. Sigur va veti simti de minune oriunde va veti aseza… cele 180 de locuri sunt la dispozitia dvs si a prietenilor dvs.
Vizibilitatea buna e garantata in orice loc v-ati aseza!

Urmareste echipa de fotbal favorita (Steaua, Rapid, Dinamo sau… oricare ar fi ea) in transmisiunile live de la ProTV sau sport.ro si simte atmosfera electrizanta, langa o bere si un burger.
Mai gasesti, in aceasta atmosfera, si un meniu atat de variat si de indestulator ca nu mai ai nevoie decat de o halba cu bere sau poate un cocktail pregatit in casa. Peste 40 de preparate va asteapta sa le faceti favoarea de a le alege: salate, sandvisuri, burgeri, fajitas, nachos, aripioare si deserturi apetisante: cheese cake, chocolate cake, lime pie… greu sa va decideti!

Un lucru e cert. Champions este locul unde doamnele isi desfac parul, iar domnii isi slabesc cravata. Unde parintii isi acorda momente de relaxare in timp ce copiii lor se distreaza de minune la locul de joaca. Unde partenerii de afaceri nu negociaza, ci discuta… cum ai putea negocia in fata unui irezistibil Sample Tower acompaniat de o halba de bere inghetata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *