Dupa ce am planificat 5 zile de Craciun la Viena, va propunem un city break la Madrid. Reteta e clasica: plecam vineri si ne intoarcem duminca. Presupunand ca vineri mai trebuie sa trecem si pe la job, avem de ales intre 2 zboruri: cei care se pot invoi de la corporatie pot pleca de la 18:05 cu Wizz Air in timp ce pentru workaholics exista un zbor de la 22:10 cu Blue Air. Ambele costa in jur de 190 de euro dus-intors (187 la Wizz si 198 la Blue Air).

Odata ajunsi in Madrid e timpul sa intrati in ritmul orasului. Cina se serveste incepand cu ora 10, distractia incepe imediat dupa la un cocktail bar si continua pana dimineata intr-unul din numeroasele cluburi din capitala Spaniei. Se spune ca nici un barbat respectabil din Madrid nu pleaca acasa inainte de rasaritul soarelui. Fiti sigur ca nici fetele nu pleaca devreme acasa.

Cluburi Madrid


Vizualizare hartă mărită

Citește și:  Cald si bine pe coasta Amalfi. Ep. 3. Praiano

Harta spune totul, Madridul iubeste cluburile si cluburile iubesc Madridul. Totusi asta nu  inseamna ca orasul nu mai are nimic de oferit si ca tot city break-ul se rezuma la viata de noapte. Pe langa numeroasele teatre, muzee si parcuri (Madridul este orasul cu cei mai multi metri patrati de spatiu verde pe locuitor), capitala Spaniei gazduieste si cea mai mare corida din lume, Las Ventas. In timpul sezonului, 25.000 de spectatori se bucura de ceea ce ei considera a fi dovada suprema a curajului.

In ceea ce priveste cazarea, puteti alege de la hosteluri bine pozitionate (100-150 de ron/noapte) pana la hoteluri de 5 stele care va ofera absolut tot ce doriti.

Hotel si bilete de avion Madrid pentru perioada 26.10.2012 – 28.10.2012

Avion Bucuresti – Madrid dus-intors: 187 euro / persoana cu Wizz Air

  • Plecare : 26.10.2012 18:05 (sau 22:10)
  • Sosire : 28.12.2012 19

Hotel Madrid – De la 100/noapte – Link

2 comentarii

Reply

e un super oras Madridul, il recomand tuturor cu placere

Reply

Multumesc pentru articol.

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.