Londra anilor ’50-’60 era plina de eleganta, dar si de violenta, un loc al petrecerilor fastuoase urmate insa de crime brutale, o lume a jocurilor de noroc si a jocurilor de putere.

In mijlocul tuturor lucrurilor erau gemenii Kray. Ronnie, un tip fermecator si crud. Reggie, un schizofrenic paranoic violent. Impreuna, conduceau Londra. Si toata lumea avea ceva de povestit despre ei. Intrasera deja in legenda.

Regizat de Brian Helgeland, Gangsteri de legenda, spune povestea celor mai cunoscuti infractori britanici, in perioada lor de glorie. Filmul a ajuns pe marile ecrane din 16 octombrie si este distribuit de Freeman Entertainment.

Am trezit gansterul din tine? Foarte bine!

Raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga 2 invitatii duble la filmul Gangsteri de legenda.

Aveti timp de gandire o saptamana.

In filmul Gangsteri de Legenda, acest actor aclamat joaca perfect ambele roluri principale, pe cel al lui Ronnie si pe cel al lui Reggie Kray. Cele mai cunoscute performante ale sale sunt cele din Inception, The Dark Knight Rises si Mad Max: Fury Road. Care este numele lui?

  1. Leonardo DiCaprio
  2. Tom Hardy
  3. Christian Bale
Citește și:  Avem doua zile libere. Cum le irosim? Propuneri de weekend pentru minte

Puteti sa raspundeti la aceasta intrebare direct pe site, ca si comentariu, pe pagina noastra de Facebook sau puteti trimite raspunsul corect la adresa [email protected].

Intr-o saptamana, anuntam castigatorii. Pana atunci, bucurati-va de trailer 🙂

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Asteptam raspunsurile voastre!

UPDATE. Concursul s-a terminat! Castigatoarele celor doua invitatii duble pentru filmul Gangsteri de legenda sunt Anda si Dobrescu Ana Gabriela.

Felicitari si vizionare placuta!

6 comentarii

Reply

Raspuns: 2.Tom Hardy!

Reply

2. Tom Hardy!

Reply

Tom Hardy! Tom Hardy!

Reply

Tom Hardy

Reply

Tom Hardy

Reply

Tom Hardy 🙂

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.