Rafting pe Buzau cu echipa Green Adventure

O veste buna pentru iubitorii sporturilor de apa: sezonul de rafting a inceput! Raftingul este un sport de aventura care incepe sa atraga din ce in ce mai mult interesul romanilor. De ce ? Pentru ca imbina adrenalina, miscarea, natura, apa, spiritul de echipa, distractia.  O tura de rafting iti poate oferi momente de neuitat, alaturi de prieteni vechi sau noi.

Cei de la Green Adventure si-au transformat pasiunea pentru sporturile de aventura intr-un mod de viata, oferind iubitorilor de sport, natura si adrenalina experiente de neuitat!

Green Adventure va pune la dispozitie […]

Cele mai tari muzee (pe care le-am vazut eu)

Noi stiu cum sunteti voi, dar pentru mine muzeele nu sunt tocmai in varful listei cand merg pe undeva. Totusi, sunt muzee si muzee, la fel cum sunt oameni si oameni. Insist sa va fac astfel cunostinta cu niste muzee care sunt experiente in sine si care intregesc tare frumos impresia pe care v-o poate face un oras. Iata care sunt preferatele mele si de ce:

1. ARoS Art Museum, Aarhus, Danemarca.

Spuneti adevarul, nu v-ati fi asteptat la asta, nu? Sincera sa fiu, nici eu, dar ARoS din Aarhus, al doilea cel […]

Parisul este mereu o idee buna. Ep. 2

Continuam povestea inceputa aici.

Fara sa fi planuit ceva, in perioada in care am fost noi la Paris am prins si Noaptea Alba, cand sunt fel si fel de evenimente artistice, si am mai prins si prima sambata din luna cand intrarile la muzeu sunt gratuite. Noroc chior, sau ce? Inainte de a merge insa la Louvre, am fost la Galeriile Lafayette, aceasta Mecca a shoppingului. Normal, veti spune ca este un taram femeiesc in care niciun vanator nu s-ar avanta. Doar atata lucru vreau sa va marturisesc. Eu am cedat nervos […]

Parisul este mereu o idee buna. Ep. 1

Stiti toate cliseele alea care se spun despre Paris? Ei bine, toate sunt adevarate. Si mai este un lucru pe care trebuie sa-l stiti si nu l-am spus noi prima data: este absolut posibil sa cazi intr-o iubire, o iubire ridicola, capricioasa, care sa te consume fata de acest oras, in timp ce sa ramai absolut indiferent sau chiar ostil fata de francezi :). Repet, nu am spus-o noi, altii au grait adevarul, noi doar am fost acolo si ducem vestea mai departe.

Fara a intra in prea multe detalii, incerc sa […]