Bocca Lupo si tarta de lamaie

Chiar in fata Operei Bucuresti s-a instalat comod de o luna si ceva restaurantul Bocca Lupo, cu specific italian, dupa cum banuiesc ca v-ati dat seama. Locul arata tare bine si este destul de spatios, in ciuda impresiei de restaurant mic pe care ti-o lasa de afara.

Are o terasa, mese in interior si mai are o zona de restaurant si la subsol.

N-as putea spune ca aduce cu un restaurant tipic italian, in care ai placerea de a vedea bucati de prosciutto atarnate de tavan sau castroane intregi in care se odihnesc […]

Alt Shift, aceeasi poveste

De putin timp, langa Cercul Militar, deasupra clubului Control, s-a deschis Alt Shift, fratele mai mic al Shift-ului din Piata Romana, de langa Teatrul Tandarica.

Vestea este cat se poate de buna pentru ca locul este tare frumos si aerisit. In plus, in centru este o masa mare care invita la conversatie si care te face sa stai langa straini, lucru des intalnit in afara, dar care abia inmugureste la noi.

Sursa foto: altshift.rofacebook.com/altshiftpub

Vestea cu adevarat grozava este ca Alt Shift are acelasi meniu ca vechiul Shift.

De cand merg eu […]

Ziua Bucurestiului, ziua lui Victor Ponta, dar ziua mea?

Cand o pisica neagra iti taie calea, scuipi in san de trei ori si mergi mai departe, dar daca zeci de mii de tineri si batrani (ca sa limitez caracterizarea doar la aspecte legate de varsta) trec prin fata ta deghizati in tricouri rosii cu pancarte pe care scrie Victor Ponta Presedinte, este momentul sa te duci acasa, sa incui si sus si jos si sa stai cuminte intr-un colt. Ziua este compromisa. Ghinionul nu se spala nici cu apa sfintita. Dar s-o luam cu inceputul.

Pe la 14:30 […]