Cum ajunge sa-ti placa fotbalul?

Randy ‘The Ram’ Robinson: Goddamn they don’t make em’ like they used to.

Cassidy: Fuckin’ 80’s man, best shit ever !

Randy ‘The Ram’ Robinson: Bet’chr ass man, Guns N’ Roses! Rules.

Cassidy: Crue!

Randy ‘The Ram’ Robinson: Yeah!

Cassidy: Def Lep!

Randy ‘The Ram’ Robinson: Then that Cobain pussy had to come around & ruin it all.

[…]

Top 10 orase de vizitat pentru gurmandul din tine

Speram ca va este foame. Foarte foame. Speram ca va ganditi numai la arome si la carnuri bine condimentate, la legume perpelindu-se pe gratare, la pesti grozav preparati, la deserturi cu milioane de calorii. Dupa ce veti termina de citit acest material, va va fi mult mai foame, asta garantat, dar macar veti afla cele mai savuroase 10 locuri din lume unde puteti sa va potoliti apetitutul.

[…]

12 lucruri de stiut despre Bahamas. 13 ar fi fost cu ghinion :)

Bahamas este un adevarat paradis turistic si  cum acest lucru nu mai este o noutate pentru nimeni, ne-am gandit sa va aducem cateva informatii utile.

Arhipelagul situat in sud-estul SUA atrage anual 5-6 milioane de turisti datorita plajelor sale insorite, apei cristaline, decorului de vis si, nu in ultimul rand, ospitalitatii localnicilor. Asadar, daca te gandesti sa te rasfeti cu o excursie in Bahamas, faci o alegere excelenta. Iata cateva raspunsuri la eventualele intrebari pe care ti le-ai putea pune inainte de a alege o vacanta acolo.

[…]

Cum dai 11 lei pe un cartof la Acuarela Bufet?

Este acea zi a lunii, acea zi glorioasa in care picioarele parca nu te mai dor asa de tare si nici spatele nu te mai tine? Este ziua in care vine pensia, acea pensie tot mai mare de la an la an datorita bunei guvernari din tara lucrului bine facut? Ei, bine, daca nu vrei sa stai tot cu aceiasi batranei in fata blocului barfind despre tineretul din ziua de azi, atunci poti sa te duci linistit in Acuarela Bufet. N-o sa te deranjeze nimeni.

[…]