Pont de weekend – Vizită la Palatul Parlamentului

În vizită la Palatul Parlamentului am mai fost, dar cum am avut în vizită rude din provincie în weekend, mi s-a părut o idee bună să le arăt și lor „capodopera” lui Ceaușescu.

Valencia cu paella, tapas și ceva petarde

Mie-mi place să fie cald. Îmi place apa mult, mâncarea și arhitectura, atât cât ma pricep. Cum Valencia nu duce lipsă de nici unele din cele enumerate, aș putea spune că este un fel de șaorma cu toate. Deloc uimitor, sunt mare fană și șaorma.

Experienta la un restaurant cu o stea Michelin: Hospederia El Batan

De la orez cu lapte la o stea Michelin Fiecare dintre noi are un plan pentru anii de pensie. Foarte pe scurt, al meu este să gătesc pentru toți din familie (soție, copii, nepoți, etc.) și să îi adun în  fiecare weekend in jurul unei mese mari în casă sau în grădină, în funcție de … Continue Reading

UPDATE (14.04.2018): România neîmblânzită, poate cel mai bun film (fake) de centenar

Salut, pentru că am primit câteva informații, facem un UPDATE la articolul publicat inițial pe care oricum îl găsiți mai jos.

Alt Shift sau Shift Pub, ca sunt confuz?

Mereu am confundat Alt Shift cu Shift Pub de langa Piata Lahovari. Cand imi ziceau prietenii ca se duc la Alt Shift, eu le raspundeam ceva de genul: „Aaaa, dragut acolo. Am fost. Mi-a placut. Putin cam scump!”

Taverna Racilor Fish Market, s-o putea si mai bine, dar nu a fost rau

Taverna Racilor Fish Market are niste recenzii foarte putin magulitoare. Am incercat si eu sa vad care este treaba si nu pot sa zic ca m-a frapat ceva atat de neplacut. Mai jos aveti descrierea.

Volare, o pizzerie cu midii minunate

Pe langa Parcul Tineretului, pe Calea Vacaresti 203, la parterul unui bloc, a crescut o pizzerie la care ar cam trebui sa ajungeti. Se numeste Volare, este o afacere de familie, si cred ca este unul dintre putinele locuri din Bucuresti care chiar are darul de a recrea ceva din atmosfera trattoriilor italiene.