Descopera 007-le din tine! SRI te testeaza online

Pentru ca tot suntem cu nebunia Skyfall, poate ai vrea sa stii daca ai ceva din agentul 007 in tine. Ne referim la gena de agent, nu neaparat la lookul de zeu a lui Daniel Craig. Pentru a vedea acest lucru, SRI iti sare in ajutor. Mai precis, pe site-ul SRI este un test prin care va puteti verifica aptitudinile. Asa ca faceti doua flotari, dati trei ture de bloc, concetrati-va si intrati pe http://www.sri.ro/verificati-va-aptitudinile. Cand terminati, va rugam sa raportati rezultatele ca sa vedem si noi ce comunitate de spioni avem in jurul nostru. Ati inteles?

 

2 thoughts on “Descopera 007-le din tine! SRI te testeaza online”

  1. Mi se spune 00HACKER.
    Studiile absolvite, pregătirea profesională, precum şi trăsăturile de personalitate relevate de răspunsurile dumneavoastră v-ar putea recomanda pentru o carieră de ofiţer IT&C în SRI. – Criminalitate cibernetică, reţele, operaţiuni tehnice speciale, cercetare – dezvoltare, lucru cu echipamente dintre cele mai sofisticate sunt domenii în care pregătirea şi experienţa dumneavoastră pot fi fructificate

  2. Felicitări. Studiile absolvite, pregătirea profesională, precum şi trăsăturile de personalitate relevate de răspunsurile dumneavoastră v-ar putea recomanda pentru o carieră de ofiţer specialist în SRI.

    Nu prea cred ca am stofa de SRI-sta 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *