El Dictador

Aici, pe scurt, locurile unde am luptat pana acum:

Primul atac, pe Sf. Stefan, la El Comandante Primer. Sute de combatanti, corp la rock si rock la corp. Toata iarna.

Vara, ne-am comasat in Vama Veche. Soarele innebunise si rasarea din ora-n ora. Acolo n-am dormit. Deloc.

La Bucuresti, in Comandante Primer, se inmultisera trupele. Am tras un foc si-am mai cucerit un loc. El Grande, pe Viitorului. Mare ce-i drept, dar neincapator. Transeu dupa transeu, pana la urma am castigat . Spatiu. Cu trei niveluri acum, e perfect.

Vara am aparat din nou teritoriile din Vama Veche. Langa batranul Corsar, valurile bat rock la Comandante. Acolo, asa ramane.

Intre timp, la Bucuresti, se pregatea un atac surpriza in buricul targului. El Comandante Junior s-a umplut de sange proaspat la prima rafala. Tactica ireprosabila, punct extrem de vulnerabil. Strategia a cuprins centrul vechi. La Historia are de toate –  bar, terasa, concerte si ospaturi pana dimineata,  iar pe dedesubt, misteriosul El Dictador. Aici, am adoptat un alt stil.

Si fiindca a inceput sa ne placa rasfatul, ne-am deschis restaurant sud-american si langa prima noastra dragoste. Lipita de El Comandante Primer, La Historia II ocupa la modul cel mai gustos, intreg coltul pe Sf. Stefan.

Mancam iute, ne miscam iute. Ne-am pregatit frumos de tot pentru urmatoarea tinta. Din toamna spargem usile pentru la Historia III. Batalie langa El Grande, la Piata Galati, cu ardei iuti. Ne-asteptam la ceva delicios, pana in zorii zilei.

Sa tot lupti! Dar meritam. Ne-au zis multi ca putem fi mandri. Asa ca suntem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *