Hanu Berarilor

Hanu’ plin de voie buna si bucate alese. Un loc cum putine mai gasesti in Bucurestiul de astazi, un loc in care statul la masa e un obicei nu o nevoie, unde sa poti degusta cele mai bune bucate alaturi de aceasta licoare vesela, de ii spune lumea, bere.

Caci daca locul de om se sfinteste, afla dumneata ca Hanu’ a fost binecuvântat de multa lume cu multe obiceiuri, din care numai unu era si este lege oricând la Han. Bun simt si bun gust; de le ai si de le cauti ai nimerit cum mai bine nici nu puteai.

De vreti a chefui sau a cinsti la Han trebuie musai sa veniti. E locul mare de’ncap 800 de meseni odata, bucatele sunt pentru toate gusturile, si pivnita e mereu plina. Avem de toate pentru toti, numai sa stim din timp ce nevoi au domniile voastre.

Stim noi cum berea e mai buna când sunt mai multe halbe laolalta, si de aceea la Hanu’ Berarilor, berea e la halba da’ e si la metru. Pentru cei ce vor a tine masura bine la sfârsitul serii. Ar fi multe de povestit, si noi nu vrem sa va retinem, poftiti de cautati ce va doriti, iar de nu gasiti, sa ne dati de stire pentru ca noi sa dregem neajunsul.

2 thoughts on “Hanu Berarilor”

  1. Da,ai foarte multa dreptate pentru ca am fost si am plecat cu toti bucurosi! Multumim pentru indemn, o sa mergem multi si foarte des! Sarbatori fericite si matale si celor ce muncesc colea la Hanul Berarilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *