Luminitele de Craciun din Viena

Instalatiile de Craciun din Viena farmeca Bucurestiul

Luminile vieneze de Craciun ce se pot vedea in Graben vor straluci intre 19 noiembrie si 3 decembrie si in Centrul Vechi al Bucurestiului, aducand atmosfera vieneza de Craciun pe strada Lipscani.

Viena este deosebit de romantica in perioada de dinaintea Craciunului: strazile largi sunt fermecatoare datorita diferitelor luminite de Craciun.

De la mijlocul lui noiembrie pana la Craciun cele mai frumoase locuri ale Vienei se transforma in minunate piete de Craciun. Peste 30.000 de luminite stralucesc numai in Piata de Craciun din fata Primariei. Peste tot se simte mirosul de turta dulce si vin fiert. Pietele de Craciun reunesc in mod ideal aerul imperial cu atmosfera de Sarbatoare – cum ar fi la pietele din faţa Palatului Schönbrunn, Belvedere sau din piata Maria Tereza.

Viena este in perioada dinaintea Craciunului deosebit de romantica si decorata festiv. Deci un Craciun la Viena nu e o oportunitate de ratat!

Fotografiile le avem de pe pagina de facebook a siteului de promovare a Vienei ca destinatie turistica vienna.info. Asta pana le facem pe ale noastre!

Articole pe acelasi subiect:

Alt Shift, aceeasi poveste De putin timp, langa Cercul Militar, deasupra clubului Control, s-a deschis Alt Shift, fratele mai mic al Shift-ului din Piata Romana, de langa Teatru...
Stadio, parca asa ne mai place fotbalul Stiti ca era o vreme cand femeile se uitau la fotbal? Nu pentru ca ar fi inteles deodata ce este "opstaitul"  sau care este diferenta dintre un fundas...
Stai calm si intra in Laboratorul de Cocktailuri Stiu, stiu ca este deschis de ceva vreme, dar daca abia saptamana trecuta am ajuns si eu acolo, m-am gandit ca este cazul sa redactez o nota informati...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.