OscarS Pub, poate cea mai buna muzica din Centrul Vechi

Mereu ma plangeam ca in Centrul Vechi nu sunt cluburi in care sa dansezi. Noroc ca intr-o seara de vineri am nimerit in OscarS Pub si pana a doua zi nu am mai iesit de acolo. Ca de obicei, lucrurile cele mai frumoase nu sunt alea planificate in detaliu, ci acelea in care intervine si o doza de neprevazut. Initial vroiam sa mergem in barul de langa OscarS, sa bem ceva si sa mergem acasa, dar cum acolo nu am gasit 3 locuri laolalta, am incercat aici si am gasit o masuta inghesuita. Am luat o ciocolata calda zdravana si o apa minerala, 20 de lei in total. Prietena mea si-a luat un vin rosu, 8 lei paharul, si cealalta prietena tot o ciocolata calda de 13 lei. Un inceput cuminte de seara pentru o barfa in trei.

OscarS Pub nu arata cine stie ce, parca ar mai avea inca niste lucruri de aranjat pe ici colo, dar este un loc ok, prietenos. La fel este si personalul. De cum am sosit am observat ca sunt destul de multi straini, in special englezi, ceea ce nu poate fi decat o veste buna fiind cunoscut apetitul lor pentru …distractie sa zicem. Aproape nici nu am observat cand incet incet mesele din OscarS au fost stranse si s-a facut un loc de dans. Muzica a inceput sa se auda mai tare si DJ-ul locului, Antenna din cate am auzit ca-l cheama, s-a pus pe treaba. DJ Antenna stie meserie.

Citește și:  Cum ajungi nobil latifundiar dupa o calatorie cu balonul?

DJ Antenna ne-a ridicat vrand nevrand pe toti de la mese. In comparatie cu alti DJ din alte cluburi din Centrul Vechi, DJ Antenna traieste in zilele noastre asa ca in mod absolut incredibil am avut ocazia sa ascult Lana Del Rey, Rita Ora si mai stiu ea ce muzici care pot intra in categoria prospaturi dupa ce simteam ca deja traiesc intr-un cimitir acustic de tip Club A. Intelegeti ce vreau sa spun? Vreau sa spun ca m-am saturat de cluburile care pun aceeasi muzica de 1.890 de ani incoace, adica de pe vremea cand eram eu in facultate ca sa fiu politicoasa sau mama in facultate ca sa fiu sincera. Pe bune acum, chiar trebuie sa ascult un fel de Europa FM de fiecare data cand ies sa dansez in Centrul Vechi? Pai normal ca ajung in Fratelli! Revin la OscarS. Mi-a placut DJ Antenna si dincolo de faptul ca omul pune muzica buna, se mai si misca de colo colo. Ba il vezi pe scena, ba pe pupitru, da din maini, coordoneaza lumea pe acolo. Pun ramasag ca este foarte bun la mim.

Alaturi de DJ Antenna mai este si o formatie, The dAdA. Din ea fac parte 4 baieti care canta bine de tot coveruri de tot felul. Acestea fiind spuse, mai trebuie sa marturisesc ca vinul rosu si bun a luat locul ciocolatei calde iar noaptea de barfa s-a schimbat in dans pana la 3 dimineata. Exact ca in vremurile bune, numai ca de data asta a fost cu ceva mai multi bani in buzunar si cu muzica mult mult mai decenta. A da, si cu ceva englezi peste masura de veseli. Repet, toate acestea au fost vineri seara, dar din cate am citit pe site-ul OscarS Pub sambata se repeta povestea cu DJ Antenna si The dAdA in rolurile principale asa ca nu poate fi decat un megahit.

Citește și:  Restaurantul BON, noul accesoriu din Centrul Vechi

Articole pe acelasi subiect:

Alt Shift, aceeasi poveste De putin timp, langa Cercul Militar, deasupra clubului Control, s-a deschis Alt Shift, fratele mai mic al Shift-ului din Piata Romana, de langa Teatru...
Stadio, parca asa ne mai place fotbalul Stiti ca era o vreme cand femeile se uitau la fotbal? Nu pentru ca ar fi inteles deodata ce este "opstaitul"  sau care este diferenta dintre un fundas...
Stai calm si intra in Laboratorul de Cocktailuri Stiu, stiu ca este deschis de ceva vreme, dar daca abia saptamana trecuta am ajuns si eu acolo, m-am gandit ca este cazul sa redactez o nota informati...

6 thoughts on “OscarS Pub, poate cea mai buna muzica din Centrul Vechi”

  1. Va multumesc pentru acest review. Sper sa ne mai dansam si distram si cu alta ocazie.

    Seara faina!

  2. As asculta non-stop muzica celor din grupul The d Ada si Dj Antenna. Minunat, sa vrei sa stai locului nu ai cum pentru ca vinul si muzica te fura imediat si incepi sa te misti din ce in ce mai aiurea!!!. bravo! o sa mai merg pe acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.