Mereu ma plangeam ca in Centrul Vechi nu sunt cluburi in care sa dansezi. Noroc ca intr-o seara de vineri am nimerit in OscarS Pub si pana a doua zi nu am mai iesit de acolo. Ca de obicei, lucrurile cele mai frumoase nu sunt alea planificate in detaliu, ci acelea in care intervine si o doza de neprevazut. Initial vroiam sa mergem in barul de langa OscarS, sa bem ceva si sa mergem acasa, dar cum acolo nu am gasit 3 locuri laolalta, am incercat aici si am gasit o masuta inghesuita. Am luat o ciocolata calda zdravana si o apa minerala, 20 de lei in total. Prietena mea si-a luat un vin rosu, 8 lei paharul, si cealalta prietena tot o ciocolata calda de 13 lei. Un inceput cuminte de seara pentru o barfa in trei.

OscarS Pub nu arata cine stie ce, parca ar mai avea inca niste lucruri de aranjat pe ici colo, dar este un loc ok, prietenos. La fel este si personalul. De cum am sosit am observat ca sunt destul de multi straini, in special englezi, ceea ce nu poate fi decat o veste buna fiind cunoscut apetitul lor pentru …distractie sa zicem. Aproape nici nu am observat cand incet incet mesele din OscarS au fost stranse si s-a facut un loc de dans. Muzica a inceput sa se auda mai tare si DJ-ul locului, Antenna din cate am auzit ca-l cheama, s-a pus pe treaba. DJ Antenna stie meserie.

DJ Antenna ne-a ridicat vrand nevrand pe toti de la mese. In comparatie cu alti DJ din alte cluburi din Centrul Vechi, DJ Antenna traieste in zilele noastre asa ca in mod absolut incredibil am avut ocazia sa ascult Lana Del Rey, Rita Ora si mai stiu ea ce muzici care pot intra in categoria prospaturi dupa ce simteam ca deja traiesc intr-un cimitir acustic de tip Club A. Intelegeti ce vreau sa spun? Vreau sa spun ca m-am saturat de cluburile care pun aceeasi muzica de 1.890 de ani incoace, adica de pe vremea cand eram eu in facultate ca sa fiu politicoasa sau mama in facultate ca sa fiu sincera. Pe bune acum, chiar trebuie sa ascult un fel de Europa FM de fiecare data cand ies sa dansez in Centrul Vechi? Pai normal ca ajung in Fratelli! Revin la OscarS. Mi-a placut DJ Antenna si dincolo de faptul ca omul pune muzica buna, se mai si misca de colo colo. Ba il vezi pe scena, ba pe pupitru, da din maini, coordoneaza lumea pe acolo. Pun ramasag ca este foarte bun la mim.

Citește și:  Maccheroni, o diviziune a muncii perfecta

Alaturi de DJ Antenna mai este si o formatie, The dAdA. Din ea fac parte 4 baieti care canta bine de tot coveruri de tot felul. Acestea fiind spuse, mai trebuie sa marturisesc ca vinul rosu si bun a luat locul ciocolatei calde iar noaptea de barfa s-a schimbat in dans pana la 3 dimineata. Exact ca in vremurile bune, numai ca de data asta a fost cu ceva mai multi bani in buzunar si cu muzica mult mult mai decenta. A da, si cu ceva englezi peste masura de veseli. Repet, toate acestea au fost vineri seara, dar din cate am citit pe site-ul OscarS Pub sambata se repeta povestea cu DJ Antenna si The dAdA in rolurile principale asa ca nu poate fi decat un megahit.

6 comentarii

Reply

Chiar asa? Suna tare tentant, voi verifica

Reply

Multumim pentru review! Va mai asteptam, cu drag! 🙂

Reply

Va multumesc pentru acest review. Sper sa ne mai dansam si distram si cu alta ocazie.

Seara faina!

Reply

As asculta non-stop muzica celor din grupul The d Ada si Dj Antenna. Minunat, sa vrei sa stai locului nu ai cum pentru ca vinul si muzica te fura imediat si incepi sa te misti din ce in ce mai aiurea!!!. bravo! o sa mai merg pe acolo!

Reply

13 lei o ciocolata!!!si doar una toata noaptea cum dracu!!!

Reply

Incepamnd cu Uichendul 17-18 Mai 2013, DJ Antenna nu mai mixeaza in Oscars.

Daca vreti sa ramaneti in contact cu activitatea lui puteti sa accesati:
http://www.facebook.com/DJAntenna

Pe cei de la formatia The dAdA ii gasiti la:

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.