O veste buna pentru iubitorii sporturilor de apa: sezonul de rafting a inceput! Raftingul este un sport de aventura care incepe sa atraga din ce in ce mai mult interesul romanilor. De ce ? Pentru ca imbina adrenalina, miscarea, natura, apa, spiritul de echipa, distractia.  O tura de rafting iti poate oferi momente de neuitat, alaturi de prieteni vechi sau noi.

Cei de la Green Adventure si-au transformat pasiunea pentru sporturile de aventura intr-un mod de viata, oferind iubitorilor de sport, natura si adrenalina experiente de neuitat!

Green Adventure va pune la dispozitie echipament de inalta calitate : barci din Hypalon,  costume de neopren cu o gama foarte larga de marimi, incaltaminte speciala, casti de protectie, veste de salvare cu flotabilitate superioara. Alaturi de cei mai buni ghizi brevetati la cursuri internationale de rafting de catre IRF (International Rafting Federation) porniti intr-o tura de rafting plina de distractie pe apa, urmata de un foc de tabara,  o mancare speciala, o poveste alaturi de prieteni.

Citește și:  Despre muzici de vara: Summer Well vs A Summer’s Tale

Aproape in fiecare week-end Green Adventure organizeaza ture de rafting pe raul Buzau, la o distanta de doar 170 de km de Bucuresti, in zona orasului Nehoiu.

Green Adventure este singura companie din Romania care ofera asistare de catre SAFETY KAYAK! Barcile de rafting sunt insotite de caiacisti cu mare experienta ce intervin in orice situatie de inot dar si realizeaza filme cu cea mai buna perspectiva asupra turei de rafting. Asadar, totul se desfasoara in deplina siguranta! Pe tot parcursul aventurii noastre veti fi urmariti de un fotograf profesionist.

O astfel de experienta costa in jur de 200 Ron/persoana, iar pentru grupuri de peste 20 persoane se ofera reduceri.  Nu este necesara experienta anterioara.

Hai si tu la o tura de rafting pe Buzau alaturi de Green Adventure!

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.