Asteptam cu un oarecare interes deschiderea Paine si Vin pentru ca simteam nevoia unei prezente noi in Bucuresti.

Locul arata bine, cel putin jos. Pana la etaj insa, inspiratia s-a transformat in niste mese si scaune obisnuite, iar tavanul este atat de aproape incat abia te lasa sa respiri. Galagie multa.

Problema la Paine si Vin este ca este destul de multa paine si prea putin vin. Problema si mai mare este ca mie-mi place vinul si pentru moment nu am voie sa consum gluten. Stiti voi ce are gluten din plin? Painica, nu vinul! Asa ca vin putin si paine multa nu mai reprezinta un motiv de fericire pentru mine.

Sursa foto: https://www.facebook.com/painesivin/

Desigur, pretul pe un pahar de vin porneste de la 18 lei. Nu stiu exact de cand standardul de pret pentru un pahar de vin a fost stabilit la 18 lei, dar am impresia ca deja Consiliul Concurentei ar trebui sa intervina. Pretul la paharul de vin este ca litrul de benzina. Poti sa mergi oriunde, tot atat va costa (exclud din start barul de la parterul blocului meu, un proiect rezidential remarcabil din ilustrul cartier Pantelimon – n.red.)

Citește și:  Am fost la Kanpai din nou. Cu ce ne-am ales?

Acestea fiind zise si cum vorba lunga este saracia omului, iar mai saraca de atat nu cred ca am fost vreodata, eu la Paine si Vin nu cred ca mai vin. Poate cand scap de interdictia la gluten, dar nici atunci pentru ca si-a luat o prietena o pizza si nu a avut cuvinte de lauda pentru dansa.

Desigur, nu este nicio gaura in cer pentru ca oricum locul este plin, mai mult pentru paine, cred, decat pentru vin.

Nu se fac rezervari.

––––––––––––––––––––––––––––-

Adresa

Str. Actor Ion Brezoianu 4

3 comentarii

Reply

M-am amuzat citind despre hipstareala aia de bodega. M-am uitat si la pizzele alea si, la cit de mult piinet contin, nici eu – care n-am interdictii la gluten -, nu le-as cumpara. Cit despre vin, eu am inceput sa am probleme cu tensiunea, deci e exclus. Asa ca, fericitul de mine, nu am nici un motiv sa calc prin circiuma aia. Ma rog, oricum n-as calca, ca-s mai sarac ca un hoitul lui barbatu lu Victoria Lipan da si mie, nenea-un ban, ca-s sarac si cam ciocan si nici d emincare n-am. hamham.

Reply

Niste „…” sau 🙂 m-ar fi ajutat sa-mi dau seama unde-i gluma si unde-i lucru serios.. Recunosc, am ras, cat am citit. Si inca ceva, cred ca 18 lei pentru un pahar de vin de 250 ml este un pret ok pentru consumatorul bucurestean. Daca n-ar fi nu ar supravetui..! Si mie-mi plce painea cu vin, in copilarie aveam acces la asa ceva, la o anume sarbatoare, si cu zahar (raportul nu conteaza)..

Reply

Locul este ok, nu inteleg de ce te plangi. E logic ca nu poti compara preturile cu barurile din zona in care stai tu :’ barul de la parterul blocului meu, un proiect rezidential remarcabil din ilustrul cartier Pantelimon’.

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.