Taj

“Aapka Swagat Hai !”

Suna bizar? Nu este decat felul indian de a va intampina, scris in limba hindi. Limba vechilor maharajahi, a fachirilor si a povestilor de dragoste. Pentru ca, odata sositi la noi, nu veti fi doar consumatorii unor excelente bucate, ci va veti impregna putin de farmecul si spiritualitatea indiana.

Maretia palatului Taj Mahal reprezinta cultura Indiei  in toata lumea. Imprumutandu-i numele, restaurantul Taj s-a obligat inca de la deschidere  sa reprezinte sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti.

Ca o incununare a eforturilor depuse in cei 8 ani de prezenta in peisajul bucurestean, restaurantul Taj a castigat titlul de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti” in 2009 si 2010, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking, de prestigioasa revista Time Out. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de cel mai popular restaurant din Bucuresti.

Am dori ca aceasta vizita sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfatate de savori inedite si in care veti putea fi mereu protagonistii unor istorii fabuloase, pline de farmecul exotic al Indiei dintotdeauna.Va vom spune deci…

“Phir Seva Ka Mauka Dijiye!”
….adica dorim sa va servim din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *