Trattoria Don Vito Bucuresti

Trattoria Don Vito, Piata Amzei

Restaurantul Trattoria Don Vito este situat intr-o cladire ce dateaza din perioada interbelica, dar renovata, si s-a numit inainte Trattoria Verdi.

Faptul ca este un restaurant si brand cunoscut in Bucuresti nu incape indoiala, dar va spun cateva chestii pe care le au ei originale si poate de neegalat:

  • terasa in curtea din spatele restaurantului – maricica, cu verdeata multa, frumos decorata si mereu plina cand vremea o permite. Are si copertina retractabila pentru cand ploua.
  • trabuc la metru – daca vrei sa iti faci o idee despre cum se relaxeaza un adevarat Don, trebuie neaparat sa incerci asta.
  • chelnerii – unii dintre cei mai buni din oras, relaxati si maxim de serviabili. Sunt cam aceiasi de mult timp, ceea ce poate reprezenta un plus. Nu stiu cat de des fac asta, dar intr-o sambata seara au facut un adevarat spectacol dansand pe terasa pe muzica italiana. De vazut!
  • rasnita gigant – cam la orice preparat peste care merge presarat piper un ospatar vine cu o rasnita de aproape un metru de inalta, din lemn si te intreaba daca doresti. Cand ridici ochii din farfurie si vezi imensitatea aia ori te sperii si fugi ori te supui impresionat :).
  • bombonica mentolata – fiecarui client care iese din restaurant i se ofera cate o bombonica mentolata. E un gest aparent fara valoare care te face sa zambesti… si sa ai o respiratie mai proaspata :).
  • Dacia neagra – nu intotdeauna, dar de ce mai multe ori in fata restaurantului se afla parcata o Dacia 1310 neagra, foarte frumos reconditionata ce poarta numere Don Vito.
Citește și:  Avem doua zile libere. Cum le irosim? Propuneri de weekend pentru minte

Cele de mai sus sunt pentru mine criterii de acordare de bacsis. Deci toate astea vin ca “puncte bonus” la mancarea gustoasa pe care restaurantul o ofera.

Preturile nu sunt cele mai mici, dar merita sa ajungeti la ei. Incercati sa ajungeti fara masina, zona nefiind prea generoasa cu locurile de parcare.

Articole pe acelasi subiect:

Alt Shift sau Shift Pub, ca sunt confuz? Mereu am confundat Alt Shift cu Shift Pub de langa Piata Lahovari. Cand imi ziceau prietenii ca se duc la Alt Shift, eu le raspundeam ceva de genul: "...
Taverna Racilor Fish Market, s-o putea si mai bine... Taverna Racilor Fish Market are niste recenzii foarte putin magulitoare. Am incercat si eu sa vad care este treaba si nu pot sa zic ca m-a frapat ceva...
Japanos, inca un restaurant care pretinde ca face ... Am incercat niste mancare de la Japanos, un alt loc cu specific asiatic din Bucuresti, promovat destul de vizibil in ultima vreme, si am zis sa ma gra...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.