Logout.ro este un blog de călătorii ceva mai personal, criticăm și admirăm pe bune. Scriem și despre mâncare cu multă poftă și uneori ne dăm cu părerea despre politică și altele, atunci când nu mai putem.

Nu o să găsiți la noi poze fashion, în care să zâmbim tâmp și la fel în toate. Se pricep alții mai bine. Nici la texte precum “Ce frumos a fost în vacanță (pentru că am primit niște bănuți să spunem așa – n.red.)”, nu ne pricepem.

Suntem însă buni povestitori și curioși din fire, așa că sperăm să vă avem alături de noi în cât mai multe experiențe.

Rox & Narcis


despre Rox

Salut,
Eu sunt Rox și scriu pe acest blog din 2012 ca să am de ce să-mi amintesc la bătrânețe. Sunt jurnalist, asta voiam să fac de mică, și încă am dificultăți în a-i explica bunicii exact din ce îmi iau salariul. Nici tata nu cred că e pe deplin elucidat.
Am ieșit pentru prima dată din țară cândva în generală, la Kușadasi, cu ceva trupă de dansuri populare. Mi-a rămas în minte o masă luată la familia care mă găzduise. Stăteam toți pe jos, în jurul unei măsuțe rotunde, care aproape ceda sub povara bucatelor. Eram desculți. Am mâncat cu mâna o cărniță cu sos și lipie și un orez aromat. A fost de 5 stele Michelin deși știu că există doar 3. Niciodată nu mi-a rămas un loc la suflet dacă mâncarea nu a fost bună. Iar cum mie îmi place să scriu, să mă plimb și să mănânc am zis să pun totul pe hârtie (sau pe blog), să nu uit nimic.
Nu am numărat niciodată în câte țări am ajuns și nu o să o fac vreodată. Nu am liste de bifat. Mi se par tâmpenii. Nu o să pot niciodată să văd o lume întreagă, nu am bani și nici timp, așa că de ce m-aș chinui singură?
La final însă, când voi avea mai multe fire albe decât negre, vreau să am cu mine sute, mii de amintiri cu mese savuroase, cum a fost aia din Kușadasi, cu oameni, zâmbete și calorii infinite. Asta va fi comoara mea.

Cam despre asta este www.logout.ro.


despre Narcis

Narcis Logotro

Salut,

Eu sunt Narcis și sunt un moldovean stabilit în Bucuresti de prin 2007, strict din curiozitate. Îmi place orașul.

Sunt economist la baza, am lucrat în turism aproape 10 ani, după care m-am hotărît să mă fac IT-ist. Am învățat multe lucruri noi ca să resușesc asta, iar logout.ro mi-a fost cobaiul perfect. Doar că mi-a ramas drag și blogul și blogging-ul. Cum la pensie visez să am o bucătărie imensă, să gătesc pentru familie și prieteni în ea și să îi învăț despre gusturi bune, o să las aici idei, rețete și tot ce cred că mă va inspira atunci.

Imi plac vinul și cooking-ul, plimbările pe munte și digital marketing-ul. Îmi place să stau cu oameni în jurul meu. Detest singurătatea. Cel mai relaxant lucru pentru mine este să stau de vorbă în jurul unei mese cu prieteni. Iubesc și sportul, fotbal, arte marțiale, tenis de masa, tenis de câmp, atletism, orice. Am jucat fotbal la nivel de juniori timp de aproape 8 ani. Am strâns încă și mai mulți ani de practică în Qwan Ki Do. Qwan Ki Do este o artă martială căreia mai toată lumea spune karate. Când găsesc timp, alerg. Am alergat câteva semimaratoane și sper să o mai fac.

Nu îmi place sa mint. Îmi place simplitatea, a lucrurilor, a proceselor, a oamenilor.

2 comentarii

Reply

Felicitari! Ma bucur ca v-am cunoscut..:) Paginile voastre, pentu mine, sunt vacante: citesc, privesc, calatoresc cu gandul… Succes mult!

Reply

Multumim. Speram sa va avem alaturi de noi in cat mai multe aventuri 🙂

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.