Imi place sushi de la Hiro Sushi

Cautarile mele prin Bucuresti dupa ramenul care sa ma faca sa retraiesc clipele de extaz din Stockholm sau Berlin m-au adus la Hiro Sushi, un restaurant japonez destul de nou. Situat in zona Dorobanti, restaurantul dovedeste un ADN rebel prin preturi, adica fara sa intri in faliment, poti sa dai linistit check-in in cea mai scumpa zona … Continue Reading

Cum s-a schimbat viata mea de cand am dat de alivenci

Am fost si eu la restaurantul Torna Fratre despre care am citit ca este deschis din 2011 si ca ar fi unul dintre cele mai bune, daca nu chiar cel mai bun, restaurant traditional romanesc din Bucuresti. Asa ca n-o sa va plictisesc cu revelatia experimentata de mine cu intarziere, ci doar vreau sa va … Continue Reading

Noul Harbin nu este ca vechiul Harbin. O fi bine, o fi rau?

Recent s-a redeschis Harbin, acel restaurant care pe vremuri era considerat ca fiind unul dintre cele mai bune cu specific chinezesc din Bucuresti si care din motive necunoscute a ars din temelii. Mie Harbin nu mi-a placut nici atunci, si se poate citi foarte clar aici de ce, si nu imi place nici acum din toate … Continue Reading

Scurta, foarte scurta opinie despre Paine si Vin

Asteptam cu un oarecare interes deschiderea Paine si Vin pentru ca simteam nevoia unei prezente noi in Bucuresti.

Ieftin si bun la Fast Food Zen

Dupa cum se poate vedea pe acest blog, in ultima vreme nu am facut altceva decat sa protestez si sa mananc ca sa am forta pentru a protesta si tot asa. Ultima oara am ajuns la Fast Food Zen si am plecat destul de zen de acolo.

Despre thai contemporan la Kunnai

Cercetarea mea culinara in ceea ce priveste bucataria asiatica merge mai departe, asa ca azi va povestesc despre cum mi-am dat jumatate de salariu la Kunnai, restaurant care spune ca aduce gastronomia thailandeza moderna in inima Bucurestiului.

Cum ajung locurile mediocre in voga: Azi, Tuk Tuk

Va spun sincer, mi-e si frica sa zic ceva mai putin magulitor despre restaurantul thailandez Tuk Tuk, avand in vedere ca pe Facebook locul este evaluat la 4,9 stele din 5. Mai spune ceva, daca poti. O sa incerc totusi.

Cum ajung locurile mediocre in voga: Azi, Kanpai

Asa cum unii sunt stelisti de mici, asa sunt eu gurmanda de mica. Imi place mancarea. Si sofisticata, si de ceaun, si in restaurant, dar si la coltul strazii, imi place mancarea facuta de maica-mea si saramura lui unchi-miu. Cred ca as putea numara pe degetele de la o mana ce anume nu as manca. … Continue Reading