In cazul in care ati uitat sa luati cadou de Valentine’s Day si acum sunteti singur sau, mai rau, ati luat cadou de Valentine’s Day, dupa care ati ramas tot singur, va spunem noi ca nu este nicio problema. Puneti mana pe telefon si faceti o comanda la La Tortilla sa vedeti ce bine va sade intre un tacos si o tortilla.

In mod cert nu timpul de livrare este atuul lor, dar stiti si voi asteptarea lunga ori ascunde ceva bun, ori nu ascunde nimic 🙂 In cazul asta, este ceva bun. Ca sa nu mai lungim vorba, trecem direct la fapte.

Sursa: www.latortilla.ro

Noi va recomandam sa va luati niste tacos de pui file, care costa 13,99 lei. De banii astia, vor ajunge la voi acasa, intr-o cutie frumusica, o pereche de tacos. Macar in cutia aia sa fie Valentine’s Day, daca la voi nu e. Si acest tacos vine sub forma unei mici clatite, clatita dura de aceasta data, dar care este imbunata de niste bucatele de pui la gratar invelite cu frunze de salata, niste rosioare si un sos bun de tot. Ce pot sa spun, este combinatia perfecta. Daca adaugati si niste cartofi prajiti, veti gasi o noua dragoste chiar de Valentine’s Day.

Citește și:  Ieftin si bun la Fast Food Zen

Desigur, daca dezamagirea este mare, trebuie sa plusati, caz in care va recomand sa aruncati intr-un tomberon orice grija legata de silueta si sa va luati si o cogeamite tortilla de VITA…ca sa va aminteasca de ce v-ati despartit de respectivul sau respectiva. Aceasta tortilla de VITA vine acompaniata cu niste salata de varza rosie, guacamole si parca si niste castraveciori murati. In fine, nu am facut disectie pe bietul fel de mancare, ci doar l-am savurat alaturi de inevitabilii cartofi prajiti. Ca doar de ce i-ati evita cand de 20 de lei ii puteti avea pe toti?

Deja cu un stomac plin de mancare vesela, parca nici inima nu mai doare asa de tare. Pana la urma ati avut parte de un Valentine’s Day pe cinste intre voi si noua voastre iubire: mancarea mexicana. Sa cante mariachi! Ole!

2 comentarii

Reply

Buna solutie.. refugiu in mancat.. si maine cand te urci pe cantar?

Reply

M-am satutat de asa zisa sarbatoare, Valentine’s Day si de manifestarile exagerate. Pentru ca nu stiam nimic despre originea acestei sarbatori am cautat pe net. Concluzia este aceiasi: s-a pierdut esenta / mesajul sarbatorii. Totul este o parodie…

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.