logo-ul turistic al Egiptului

Pleci azi in vacanta in Egipt? Vezi ca-i greva!

Astazi, 5 iunie 2013, mai multi angajati ai punctelor vamale din aeroporturi si porturi din Egipt vor fi in greva. In acest sens Ministerul Afacerilor Externe din Romania atentioneaza romanii care planuiesc o calatorie spre Egipt sa reconfirme orarul calatoriei cu firma de transport aeriana sau navala.

Autoritatile vamale locale au anuntat declansarea unei greve in data de 5 iunie 2013. Greva va avea loc pe aeroporturile internationale din Cairo, alexandria, Luxor, assiut si sohag, precum si in porturile egiptene safaga, Nuweiba si Hurghada, se arata intr-un comunicat de presa al MaE.

Angajatii mai multor porturi si aeroporturi din Egipt au declansat inca de ieri o greva prin care cer cresterea remuneratiilor si imbunatatirea conditiilor de munca. Referitor la conditiile de munca, angajatii vamali sustin ca sunt expusi la radiatii perioade mari de timp fara a fi in vreun fel protejati, lucreaza in conditii de stres si au un program prelungit care ii suprasolicita.

Pentru a evita situatiile neplacute, cetatenii romani care vor sa calatoreasca in Egipt sunt sfatuiti de  autoritatile de la Bucuresti sa contacteze, in prealabil, compania aeriana sau navala, pentru reconfirmarea orarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.