Londra anilor ’50-’60 era plina de eleganta, dar si de violenta, un loc al petrecerilor fastuoase urmate insa de crime brutale, o lume a jocurilor de noroc si a jocurilor de putere.

In mijlocul tuturor lucrurilor erau gemenii Kray. Ronnie, un tip fermecator si crud. Reggie, un schizofrenic paranoic violent. Impreuna, conduceau Londra. Si toata lumea avea ceva de povestit despre ei. Intrasera deja in legenda.

Regizat de Brian Helgeland, Gangsteri de legenda, spune povestea celor mai cunoscuti infractori britanici, in perioada lor de glorie. Filmul a ajuns pe marile ecrane din 16 octombrie si este distribuit de Freeman Entertainment.

Am trezit gansterul din tine? Foarte bine!

Raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga 2 invitatii duble la filmul Gangsteri de legenda.

Aveti timp de gandire o saptamana.

In filmul Gangsteri de Legenda, acest actor aclamat joaca perfect ambele roluri principale, pe cel al lui Ronnie si pe cel al lui Reggie Kray. Cele mai cunoscute performante ale sale sunt cele din Inception, The Dark Knight Rises si Mad Max: Fury Road. Care este numele lui?

  1. Leonardo DiCaprio
  2. Tom Hardy
  3. Christian Bale

Puteti sa raspundeti la aceasta intrebare direct pe site, ca si comentariu, pe pagina noastra de Facebook sau puteti trimite raspunsul corect la adresa echipa@logout.ro.

Citește și:  Rafting pe Jiu cu echipa Green Adventure

Intr-o saptamana, anuntam castigatorii. Pana atunci, bucurati-va de trailer 🙂

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Asteptam raspunsurile voastre!

UPDATE. Concursul s-a terminat! Castigatoarele celor doua invitatii duble pentru filmul Gangsteri de legenda sunt Anda si Dobrescu Ana Gabriela.

Felicitari si vizionare placuta!

Articole similare:

De ce să vezi Îmi este indiferent dacă în istorie ... Fără a avea prea mari așteptări, am mers la ”Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, filmul regizat de Radu Jude care a luat anul a...
UPDATE (14.04.2018): România neîmblânzită, poate c... Salut, pentru că am primit câteva informații, facem un UPDATE la articolul publicat inițial pe care oricum îl găsiți mai jos. În urma unei c...
Umor german cu Toni Erdmann si ceva in plus Stiam eu ca nu trebuie sa renunt la filmele europene, chiar daca au fost dati cand am cazut sub scaun de plictiseala (in sensul ca am adormit ca o val...

6 comentarii

Reply

Raspuns: 2.Tom Hardy!

Reply

2. Tom Hardy!

Reply

Tom Hardy! Tom Hardy!

Reply

Tom Hardy

Reply

Tom Hardy

Reply

Tom Hardy 🙂

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.