Restaurantul Trattoria Don Vito este situat intr-o cladire ce dateaza din perioada interbelica, dar renovata, si s-a numit inainte Trattoria Verdi.

Faptul ca este un restaurant si brand cunoscut in Bucuresti nu incape indoiala, dar va spun cateva chestii pe care le au ei originale si poate de neegalat:

  • terasa in curtea din spatele restaurantului – maricica, cu verdeata multa, frumos decorata si mereu plina cand vremea o permite. Are si copertina retractabila pentru cand ploua.
  • trabuc la metru – daca vrei sa iti faci o idee despre cum se relaxeaza un adevarat Don, trebuie neaparat sa incerci asta.
  • chelnerii – unii dintre cei mai buni din oras, relaxati si maxim de serviabili. Sunt cam aceiasi de mult timp, ceea ce poate reprezenta un plus. Nu stiu cat de des fac asta, dar intr-o sambata seara au facut un adevarat spectacol dansand pe terasa pe muzica italiana. De vazut!
  • rasnita gigant – cam la orice preparat peste care merge presarat piper un ospatar vine cu o rasnita de aproape un metru de inalta, din lemn si te intreaba daca doresti. Cand ridici ochii din farfurie si vezi imensitatea aia ori te sperii si fugi ori te supui impresionat :).
  • bombonica mentolata – fiecarui client care iese din restaurant i se ofera cate o bombonica mentolata. E un gest aparent fara valoare care te face sa zambesti… si sa ai o respiratie mai proaspata :).
  • Dacia neagra – nu intotdeauna, dar de ce mai multe ori in fata restaurantului se afla parcata o Dacia 1310 neagra, foarte frumos reconditionata ce poarta numere Don Vito.
Citește și:  Am fost la Kanpai din nou. Cu ce ne-am ales?

Cele de mai sus sunt pentru mine criterii de acordare de bacsis. Deci toate astea vin ca „puncte bonus” la mancarea gustoasa pe care restaurantul o ofera.

Preturile nu sunt cele mai mici, dar merita sa ajungeti la ei. Incercati sa ajungeti fara masina, zona nefiind prea generoasa cu locurile de parcare.

 

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.