Sincer va spun ca habar n-aveam cine e Mike. Nu mai fusesem pe la el pana acum. Iar ca sa aflu ca are si pub deschis pe strada Covaci 4, chiar m-a surprins. 🙂 Mike’s Pub!

Dar intr-o joi seara, dupa munca, „ratacindu-ma” pe stradutele din Centrul Vechi m-am intalnit chiar in fata pub-ului, bar-ului, club-ului cu o blonda voluptoasa careia i-am cedat cu usurinta lasandu-ma condus inauntru la o masuta de 4 persoane. Desi persoanele in compania carora ma aflam erau de sex feminin nu am auzit comentarii. Cred ca le-a vrajit si pe ele cumva.

Inauntru am gasit muzica buna pusa de un DJ necunoscut mie. Asta n-ar fi o problema ca eu oricum eu retin numele DJ-ilor cum retin si numele persoanelor cu care fac cunostinta in grup. Adica deloc! 😀 Am aflat mai tarziu ca se si canta LIVE din cand in cand la ei.

Am comandat si ni s-a adus repede bautura, ca doar de aia venisem. O bere a costat undeva la 8-9 lei, deci cam in pretul pietei Centrului Vechi. Evident ca gasesti si la 14 lei, dar fiecare dupa buget. Am remarcat ca vinurile aveau un pret piperat, in jur de 75 de lei cea mai ieftina sticla, dar un cocktail fructat de kiwi plus menta baut de fetele de la masa a fost de-a dreptul mirobolant (n-am gasit alt adjectiv). Deci plusuri si minusuri!

Bineinteles ca ne-am intins la vorba. Asa am realizat ca locul este perfect pentru o astfel de seara. Adica te duci cu un grup restrans de prieteni si iti injuri seful corporatist cu o bautura in fata. Daca vrei sa iti iei si cina ca nu mai ajungi acasa la timp, e numai bine. Au gustari, paste, salate, preparate din peste si carne care arata cuceritor si au un gust delicios. Am inteles ca la ei gateste un bucatar care mai calca si prin bucatarie pe la Hotel Radisson, maestrul Iosif Stefanescu.

Citește și:  Nu treceti pe langa Simbio

Cu cat ne-am apropiat de miezul noptii pub-ul/ bar-ul s-a transformat usor usor in club: muzica a devenit din ce in ce mai asurzitoare, DJ-ul a inceput sa fie acompaniat de un tobosar care facea un fel de drum jam foarte reusit, cuplurile au fost incet incet inlocuite pe la mese de fete cu fuste foarte scurte, iar barbati single care comandau sampanie au inceput sa intre unul cate unul.

Nefiind publicul tinta pentru ce se preconiza am cerut nota si ne-am retras discret, dar sunt convins ca a iesit distractie pentru cei ramasi. Chelnerii, blonda care ne-a intampinat si tot personalul mi-a lasat impresia ca este cu adevarat preocupat ca toata lumea sa se simta bine la Mike’s Pub. Mike trebuie sa fie mandru! 🙂

Both mike and mic commonly appear as shortened forms of microphone, but mike is the accepted spelling in most dictionaries. Mic presents difficulties because it looks like it should be pronounced mick and because it produces the problematic participles micedand micingMiked and miking work better.

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.