St. Patrick din Centrul Vechi se lauda ca este „Singurul pub din Romania construit dupa adevaratul concept de Irish Pub”. Ceea ce pot eu sa va confirm este ca locul se ridica la asteptarile unui consumator autohton precum subsemnatul. Oricum, probabil ca si conationalii lui Oscar Wilde (sau Colin Farell daca nu stiti cine e Oscar 🙂 ) se vor simti bine aici.

Muzica este buna si volumul este exact cat trebuie. Nu auzi tot ce se discuta in jur si te si poti intelege cu omul din fata ta. Dupa cateva beri ti se face foame si daca ai cumva placerea bucatariei de pub, atunci esti in locul potrivit. Ai de ales intre 6 burgeri cu nume precum The Spicy Gringo, The Double Decker sau The Fat Boy. Daca numele va suna a colesterol, aveti dreptate. Pana la urma, tot ce e bun e ilegal, imoral sau ingrasa. Spun doar ca burgerii astia au intre 600 si 800 de grame.

Pe langa burgeri, mai sunt o gramada de alte feluri de mancare. Spre exemplu, mai puteti incerca ceea ce eu am numit „mormanul de nachos”. Daca ajungeti pe la St. Patrick si incercati asa ceva, lasati un comment, sunt curios daca este la fel de bun precum pare. Eu eram ocupat cu hamburger-ul meu inalt aproape cat o halba.

Pe langa bautul de bere si stat cu prietenii, locul este unul ideal si pentru pasionatii de fotbal. Sunt televizoare puse peste tot si pub-ul organizeaza seri de Live Sports, cand sunt transmise de obicei meciurile echipelor romanesti. De exemplu astazi se joaca CFR – Braga iar joi la St. Patrick se poate vedea Steaua – Stuttgart. Pe langa cele enumerate mai sus, pub-ul mai organizeaza seri de stand-up, petreceri, concerte si multe alte lucruri cu scopul nobil de a va simiti bine si de a va lua banii.

Citește și:  La Mahala e bine, bine de tot spre excelent

Preturile sunt decente spre mari dar locul compenseaza pentru paguba din portofel. 14 lei pentru o bere Guinness, 35-40 de lei pentru un burger, 16 lei pentru un jack si 8 lei un expresso pentru inviorare.

Update:

Va recomandam sa mergeti in timpul zilei la St. Patrick si daca mergeti in weekend sa nu coborati la subsol. De la un moment dat se da muzica foarte tare si nu te mai poti auzi om cu om. Inteleg ca vor sa faca atmosfera, dar din pacate muzica este destul de proasta, asa ca strica atmosfera. In plus, daca va luati de baut, luati-va tarie la sticla. Noi ne-am luat un o sticla de Jack care a fost ok, dar dupa am mai comandat niste pahare de Jack. In loc de Jack am primit niste spirt puturos, maro, de-ti ardea matele. Dupa cateva guri, mi s-a facut rau si am plecat acasa.

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.