Tocăniță de vită cu hribi în stil italian

Tocăniță de vită cu hribi – servește-o cu cea mai bună pâine pe care o poți cumpăra, ca să ai cu ce sterge farfuria la final.

Spaghete cu sos pesto și rosii cherry

Căutând prin grădină niște roșioare cherry am dat peste o ditamai tufa de busuioc, mare de puteai să o donezi BOR-ului pentru a face aghiazma în toate mănăstirile din țară. Mirosul busuiocului este irezistibil, iar primul lucru care mi-a trecut prin minte când l-am simțit a fost „sos pesto„. Ceea ce am și executat când … Continue Reading

Salată de vinete sau o călătorie acasă

O salată de vinete, ca preparat culinar, poate fi și o călătorie, de obicei una în timp. De fiecare dată când mănânc salată de vinete mă întorc în copilărie, la Comănești.

Ză ritărn of ză…

LIGA lu’ MITICĂ. Noi, yuuupeeee, ele aîîîî iar fotbal şi ieri şi azi, dar pracă te-ai uitat şi săptămâna trecută. Nu-i bai daca a fost duminca, in sfarsit 2 ore numai ale mele si numai pentru mine. Da sigur, inainte sa aruncati in noi cu mamele noastre, va rog sa va ganditi si la momentele … Continue Reading

Drumul de la orez cu lapte la scrambled eggs se face in cativa ani

Eram in clasa a X-a la liceu cand a trebuit pentru prima data sa imi fac de mancare singur. Nu de alta, dar probabil as fi murit de foame altfel. Nu stiu altii ce au gatit (ars) prima data, dar eu m-am gandit la ceva ieftin (conditie esentiala pentru un elev in camin), care sa … Continue Reading

Biodietoducanoorganicoperfetto

Sunt inconjurat de bio, dieto, ducano, organico. Sunt cuvinte care ma apasa pe creier si am impresia cand ma uit la reclame ca deja sufar de acele „efecte secundare” si mai am putin si termin de tastat pe telefonul numarul doctorului de familie. Am impresia ca am trait de 16.293.600 minute (sau 271.560 de ore … Continue Reading