Sos salsa mexican am făcut cu ocazia preparării unui burrito de zile mari alături de prietenul meu, despre care v-am mai povestit, Chef Willy.

Pregatire: 10 minutePreparare:
10 minute
Nivel: începătorPorții:  6

Sos salsa mexican – Ingrediente

  • 400 g. piure de roșii la conservă
  • 50 ml. ketchup
  • 1/2 de legătură de pătrunjel,
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 2 roșii proaspete, tăiate cubulețe,
  • 2 lingurițe pesto de busuioc
  • 2 castraveți murați, țăiați cubulețe
  • 1 ceapă, țăiată cubulețe
  • ulei de măsline, sare și piper, după gust

Timp necesar: 20 de minute.

Sos salsa mexican – Preparare

  1. Taie


    Spală, curăță și taie în cubulețe, roșiile, castraveții, usturoiul, ardeiul iute și ardeii grași.

  2. Amestecă


    Pune într-un bol/castron piure-ul de roșii, la care adaugă legumele tăiate marunt, ketchup-ul, sos-ul pesto și regleaza gustul cu ulei de masline, sare si piper.

  3. Adaugă pătrunjel


    Taie mărunt pătrunjelul și aruncă-l și pe el în bol.

  4. Servește


    Amestecă bine și servește acest sos salsa mexican proaspăt alături de pește/carne la grătar, burrito, fahitas, naschos sau la libera alegere, cu ce îți face placere.

Citește și:  Biodietoducanoorganicoperfetto

Alte observații: 

  • Se poate adăuga în preparat și zeama unei limete/lămâi.
  • Preparat vegetarian foarte fresh
  • Foarte bun și pentru petreceri, alături de aperitive reci (ca și sosul guacamole).

Poftă bună!
Și nu uitați: Când gatiți ceva bun acasă sunteți mai fericiti.

Sos salsa mexican

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.