Valea Prahovei este un loc pe care l-ati vizitat deja (probabil excesiv) si va propunem o alternativa interesanta pentru iarna lui 2012: Craciun la Viena.

Cateva zile in compania celei mai bune cafele din lume inconjurat de tot ce e mai bun din arta, muzica si arhitectura europeana nu suna chiar rau nu? Ei bine, Viena da tot ce are mai bun iarna.

In perioada Craciunului, toate pietele Vienei se transforma in targuri asa ca nu trebuie sa va ingrijorati ca nu veti gasi suveniruri mai interesante decat magnetii pe care ii faceti cadou de obicei. Dupa shopping va puteti relaxa la una din numeroasele cafenele vieneze care servesc poate cea mai buna cafea din lume inca din secolul 17, atunci cand otomanii si-au abandonat sacii de cafea incercand sa se salveze. Nu veti gasi nicaieri o atmosfera asemanatoare. Pur si simplu emana deconectare si fiecare detaliu contribuie la o experienta unica. Printre cele mai faimoase se numara Bräunerhof, Eiles, Greinsteidl, Landtmann, Kleines, Schwarzenberg, Sperl sau Frauenhuber.

Citește și:  La pas prin Bruges

Evident, capitala Austriei nu inseamna numai cafenele si targuri, orasul ofera mult mai multe decat am putea sa va spunem noi. Noi doar spunem ca aproximativ 350 de euro de persoana sunt de ajuns pentru 5 zile la Viena de Craciun.

Avion Bucuresti – Viena dus-intors: 113 euro / persoana cu Austrian Airlines.

  • Plecare : 22.12.2012 13:45 (sau 18:35)
  • Sosire : 27.12.2012 19 10:20 (sau 15:10)

O camera dubla intr-un hotel de 3 stele din centru va costa de la 400 de euro in sus pentru toate cele 5 nopti. Daca totusi va multumiti cu un hotel situat intr-o zona semicentrala, puteti gasi cu usurinta o camera dubla incepand cu 250 de euro pentru 5 nopti.

4 comentarii

Reply

Oferta ta suna tentant. Stiu ca la Viena se petrece cel mai frumos revelion pe strada… si la Paris. Acum avem o problema de rezolvat: pusculita…

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.