Inspirat de comentariul lui Narcis, am trecut astazi pe la Targul de Craciun amenajat deasupra parcarii subterane de la Universitate si am facut cateva poze inainte sa inghetam de tot. Frigul crancen din seara asta ne-a impiedicat sa stam mai mult de un vin fiert baut pe fuga si un hotdog mancat in graba. Totusi, ceva ceva am apucat sa vedem. Bradul e frumos, Mos Craciun s-a instalat intr-o casuta de unde imparte cadouri si puteti face niste cumparaturi de Craciun.

3 comentarii

Reply

de ce asa scurta prezentarea? Din cate stiu targul de Craciun organizat in centrul Bucurestiului este o noutate.Mai multe detalii, prezentate atractiv, ar fi atras mai multi curiosii… De ce hotdog, pastrama din porc nu era?

Reply

Chiar ma gandeam ca anul acesta a nimerit-o si Bucurestiul. Cu luminile clar a dat lovitura. Am trecut intr-o seara pe langa piata de Craciun, dar atunci nu am avut timp sa intru. Tin minte ca venea un miros frumos de vata de zahar ars si se auzea un colind dragut. Ieri am ajuns in sfarsit in piata de Craciun si cand colo ce sa vezi? Cogeamite uratenie damboviteana. Si eu care credeam ca deja am depasit Viena. Totul este imprejmuit cu un gard de fier, habar nu am de ce. Pe jos nu este curatata zapada asa ca intri direct intr-o mocirla care se impleteste cu mirosul de carnati si cu vanzatorii de chinezarii. Cand am ajuns pe scena mai erau si niste prichindei zgribuliti care cantau acolo ceva colinde de ti-era mila de ei. In fine, am baut un vin, am mancat un carnat si am plecat rapid ca era si urat si frig. Asa ca deocamdata anul acesta ramanem doar cu luminile frumoase si cu piata aia urata de Craciun. Bine macar ca nu sunt ambele urate.

Reply

Eu am fos in piata de Craciun si mi-a placut , nici prea, prea nici foarte, foarte. O fi la Viena mai frumos dar eu nu pot face o comparatie pentru ca nu am fost acolo. Pe mine m-au incantat copii ghemuiti de frig dar mandri ca ca sunt pe scena si ca poate,poate mosul le va aduce si lor ceva .
Vinul era fiert dar cam rece iar carnatii mancati mi-au trezit imediat pofta de o pastila anti greata.
Pana la urma concluzia este una: odata vine mosul asa ca nu conteaza ce si cat aduce,sanatate sa fie iar la plimbare multi dintre mergem pentru si acasa nu poti sta zile in sir.

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.