Burrito de pui. Rețeta mexicană aproape tradițională

Burrito de pui este un preparat de origine mexicană (deși este foarte popular în toate „Americile”), de tip fast-food, pe care îl puteți prepara ușor acasă într-o seară de weekend, alături de prieteni, stropit cu o bere-două, poate chiar la un film bun.

Old Kitchen, un restaurant unde să o duci și pe mama ta

Noi știm că acum mai toată lumea este pe quinoa și pe varză kale după sarmalele, piftia și cârnații de sărbători, dar la fel de bine știm că ne trece entuziasmul ăsta, cam la fel de repede cum ne lecuim de mersul la sală. Și când veți simțiți nevoia să mâncați ceva cu adevărat bun, … Continue Reading

Tagliatelle cu chorizo și hribi

Tagliatelle cu chorizo și hribi, un fel de mâncare de iarnă prin excelență, nu este dificil de preparat, dar ca toate lucrurile simple, trebuie făcut urmând cu strictețe câteva sfaturi care vor face din acest preparat unul perfect.

Lecce sau cum să iei vara cu tine

Acum eu nu știu ce să vă mai zic pentru a vă convinge că nu trebuie să treacă un an fără a ajunge în Italia, dar mai fac o încercare, cu sudul țării, mai precis cu Lecce și cu toată frumusețea care înconjoară acest loc. Și uitându-mă pe geam afară, nici nu cred că greșesc … Continue Reading

Sankt Petersburg, locul celor mai bune merdenele și al palatelor aurii

Aveam o carte cu coperți dure. Se numea Povești Fermecate Rusești. Cred că mulți copii care acum au ajuns oameni mari, de vârsta mea, au avut în mâini coperțile alea frumoase, au stat alături de Preaînțeleapta Vasilisa, s-au uitat la hainele colorate pe care toți eroii le purtau. Când am mai crescut ceva, am dat … Continue Reading

Weekend la munte: eBike la Fundata

Ce faci în situația în care ai posibilitatea de a ieși în weekend la munte cu colegii de serviciu și nu știi ce activitate outdoor să alegi? Asta a fost provocarea pe care am avut-o zilele trecute și la care am zăbovit puțin până am gasit o rezolvare, ebike. Ideea mi-a fost plantată de un … Continue Reading

Spaghete cu sos pesto și rosii cherry

Căutând prin grădină niște roșioare cherry am dat peste o ditamai tufa de busuioc, mare de puteai să o donezi BOR-ului pentru a face aghiazma în toate mănăstirile din țară. Mirosul busuiocului este irezistibil, iar primul lucru care mi-a trecut prin minte când l-am simțit a fost „sos pesto„. Ceea ce am și executat când … Continue Reading