Porc asiatic cu 5 arome

Porc asiatic cu 5 arome – O rețetă rapidă, fresh și gustoasă numai bună pentru un prânz sățios sau o cină din timpul săptămanii.

Pachețele de primăvară – Spring Rolls

Rețeta de pachețele de primăvară reprezintă un aperitiv sănătos, proaspăt, crocant și ideal în acest anotimp. Are multe variațiuni, de la rețeta clasică până la fresh rolls, poate conține carne sau nu, gluten sau nu. Pachețele de primăvară ar fi răspunsul corect la întrebări ca: „Ce să mai gătesc în post?”, „Ce să gătesc fresh … Continue Reading

Glasgow este despre noi

Glasgow a fost ultima noastră oprire în Scoția, după câteva zile în Edinburgh și prea puțin timp în Isle of Skye. Orașul acesta are atâtea din toate încât, la final, nici nu prea îți dai seama dacă îți place sau nu. Te pune însă cumva pe gânduri, iar aceasta, dragii mei, este cea mai utilă … Continue Reading

Edinburgh, despre nimic ostentativ

Uneori sunt foarte bine organizată, de cele mai multe ori, dar și când sunt dezorganizată, o fac ca o profesionistă. În Edinburgh am ajuns din întâmplare, una dintre cele mai frumoase, genul de momente care îți arată că lucrurile pot merge bine și fără o planificare. Dacă vă vine să credeți, cu o seară înainte … Continue Reading

Isle of Skye. Despre puterea locurilor în care te pierzi

În Scoția, medicii dintr-o anumită zonă, le pot recomanda pacienților natura, ca tratament. Sunt singurii din Marea Britanie care pot face acest lucru. Înțeleg acum de ce, după o noapte și două zile în Isle of Skye, un loc care te face bine de bolile pe care nici nu știai că le ai. Am ajuns … Continue Reading

Papila sau cum în București tot nu știm să facem ramen

Salut, Nu ne-am mai citit de ceva vreme. Am fost ocupați, dar între timp am mai ajuns în câteva locuri despre care vă vom povesti în săptămânile care urmează. Să începem cu începutul. Am tot auzit de un restaurant nou deschis în București, Papila (Strada Sfinților, nr. 6, zona Rosetti), așa că într-o sâmbătă urâtă … Continue Reading

Burrito de pui. Rețeta mexicană aproape tradițională

Burrito de pui este un preparat de origine mexicană (deși este foarte popular în toate „Americile”), de tip fast-food, pe care îl puteți prepara ușor acasă într-o seară de weekend, alături de prieteni, stropit cu o bere-două, poate chiar la un film bun.

Old Kitchen, un restaurant unde să o duci și pe mama ta

Noi știm că acum mai toată lumea este pe quinoa și pe varză kale după sarmalele, piftia și cârnații de sărbători, dar la fel de bine știm că ne trece entuziasmul ăsta, cam la fel de repede cum ne lecuim de mersul la sală. Și când veți simțiți nevoia să mâncați ceva cu adevărat bun, … Continue Reading