Cina acasă a devenit aproape un obicei, și nu doar acum în vremea pandemiei, dar mai ales după ce am devenit părinți. Iesitul la restaurant … Continue Reading
Cina acasă a devenit aproape un obicei, și nu doar acum în vremea pandemiei, dar mai ales după ce am devenit părinți. Iesitul la restaurant … Continue Reading
Green Camp este evadarea de care avem nevoie după ce am stat atâta între patru pereți. Aici, zidurile de beton se transformă în pânza de … Continue Reading
Convivium Transilvania este un proiect care s-a născut în timpul unui mic dejun în San Francisco, unde doi colegi, transformați în parteneri de investiții, au … Continue Reading
Există o categorie de antreprenori care au găsit echilibrul între protejarea patrimoniului rural și modernitate, rezultând din intuiția lor proiecte care reinventează satul românesc. Meșendorf … Continue Reading
Noodles cu legume și pui – o rețetă rapidă, sănătoasă și ușor de făcut când #stămacasă. Se face în 30 de minute și se mănâncă în 10 Nu știu dacă noodles sau sos de soia ți-ai băgat în coș când ai făcut proviziile pentru perioada asta de izolare, dar dacă nu, la finalul acestei rețete … Continue Reading
Doi tineri, Irina și Tibi, au decis la un moment dat să refacă vechea șură a casei părintești din Porumbacu de Sus, un sat situat … Continue Reading
Călin Noru și echipa sa, de un deceniu, găsesc fel și fel de comori arhitecturale uitate, le șterg bine de praf și apoi le deschid … Continue Reading
Doi tineri sibieni au decis să nu dea uitării o proprietate moștenită de la bunici, ci să-i dea o viață nouă, respectându-i întrutotul personalitatea. A … Continue Reading