In caz ca nu v-a iesit foaia pentru placinta cu mere sau vi s-a taiat frisca pentru tort, nu disperati. Mai aveti o solutie. De vineri (ieri 26.10.2012 – n.red.) pana duminica chiar in buricul orasului, adica la Hanu lui Manuc, este un targ de dulciuri, deschis de la 10 pana la 7 seara, ca oricum dupa 7 seara nici nu prea mai este bine sa mancati dulciuri.

Este fara intrare si chiar daca nu cumparati nimic, puteti sa gustati una alta. Daca totusi vreti sa luati ceva, cam astea sunt preturile. O portie de prajituri d-ale casei costa 20 de lei, o portie zdravana de placinta bulgareasca (nu stiu de ce nu poale-n brau) este 15 lei iar placinta cu dovleac este 10 lei. Preturi de boieri, nu de bugetari afectati de criza, dar un mic rasfat de weekend nu strica nimanui. Mai gasiti torturi cu portocale sau fructe de padure, bucati intregi de ciocolata cu stafide, nuci sau alte traznai, batoane de salam de biscuiti tavalite prin cocos, baclavele si zeci de tipuri de bomboane. Mai este si un stand frumusel de cafea si o tejghea unde se fac pe loc clatite. Baclavaua este 5 lei bucata, tortul este 10 lei felia, 5 lei este suta de grame de ciocolata si cam 3-4 lei suta de grame de salam de biscuiti. Noi nu putem garanta decat pentru ciocolata de casa pentru ca pe aceea am gustat-o. Restul este pe riscul vostru 🙂

Citește și:  Alt Shift, aceeasi poveste

Deci, daca nu aveti chef de gatit sau sunteti destul de sinceri cu voi astfel incat sa admiteti ca in afara de a intinge gem pe paine alt desert nu stiti sa faceti, dati o fuga pana la Sweet Fest ca oricum mai mult ca sigur treceti prin weekend prin Centrul Vechi.

Articole pe acelasi subiect:

Alt Shift, aceeasi poveste De putin timp, langa Cercul Militar, deasupra clubului Control, s-a deschis Alt Shift, fratele mai mic al Shift-ului din Piata Romana, de langa Teatru...
Stadio, parca asa ne mai place fotbalul Stiti ca era o vreme cand femeile se uitau la fotbal? Nu pentru ca ar fi inteles deodata ce este "opstaitul"  sau care este diferenta dintre un fundas...
Stai calm si intra in Laboratorul de Cocktailuri Stiu, stiu ca este deschis de ceva vreme, dar daca abia saptamana trecuta am ajuns si eu acolo, m-am gandit ca este cazul sa redactez o nota informati...

4 comentarii

Reply

placinta cu branza bulgareasca… nu placinta bulgareasca.
Reteta posibil sa fi fost poale-n brau . O fi mai iefrina branza vecinilor.. Nu -mi plac preturile, cat o fi portia sa coste 20 de lei? Asta-i tragedia omului de rand: vrea sa manance trebuie sa stie sa gateasca. Speram sa fie mai bine maine.

Reply

Am citit articolul tau si am tras o fuga pana in Centrul vechi la Sweet Fest , am achizitionat un tort din ciocolata ( am dat parca 42 lei!!) si l-am savurat acasa … Ai dreptate , de ce sa -mi pierd timpul cand pot gasi bunatati ,unele dintre ele nu foarte scumpe si carora sa le simt gustul odihnita . Nu mai spal vasele ,tavile aragazul dupa ce trantesc eu o turta inghesuita, dar vezi dulce si facuta acasa ! Putin dar bun, asta imi este principiul! Multumim,esti o dragalasa!

Reply

Am savurat intodeauna preparatele culinare care ma cuceresc cu aspectul si gustul lor! Eu mai fac din cand in cand niste clatite(maxim 5!!!) ,o idee mai grosute apoi imbacsite cu magiun din prune, le impachetez in patru si le inghit cat se poate de lent gandindu-ma in acelas timp ca sunt undeva intr-o gradina de vara si-mi ling de pe degete frisca unei savarine gustoase. Mama ce fain a fost!!

Reply

Vreau sa ajung si eu acolo ,si sa savurez ceva buuuuun! Dar lasa ca timpul le rezolva pe toate……multumim pentru invitatie!

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.