Mereu am confundat Alt Shift cu Shift Pub de langa Piata Lahovari. Cand imi ziceau prietenii ca se duc la Alt Shift, eu le raspundeam ceva de genul: „Aaaa, dragut acolo. Am fost. Mi-a placut. Putin cam scump!

S-a intamplat inclusiv aseara, cand vrand sa ajung la cel de langa Cercul Militar, am coborat la statia de metrou Romana. Pfff! Aia e, niste pasi in plus pe Garmin, mi-am zis! 🙂

Ajuns pana la urma la Alt Shift, am urcat la etaj, jos e Club Control, si am dat peste un loc foarte urban, interesant iluminat mai ales in sala cu barul, aerisit, cu un design interior placut. Interiorul modern este foarte bine completat de tineri zambitori, frumos imbracati, cu un usor aer „hipsteresc”. M-am simtit putin batran, trebuie sa recunosc, dar mi-a placut.

Sursa foto: Facebook

Am obiceiul, poate prost, ca atunci cand intru intr-un restaurant, bar, pub, etc. sa arunc o privire rapida la mese, sa observ ce consuma clientii. De exemplu, daca niciun barbat nu bea bere in locul respectiv, fie berea e „de nebaut”, fie alta bautura este excelenta acolo. Cand comand , incerc sa ma orientez si in functie de acest aspect.

Se spune ca daca vrei sa bei o bere Guinness proaspata in Irlanda, intri intr-un pub si numeri cate pint-uri de Guinness exista deja pe mese. Daca nu sunt macar 7 la numar, atunci in locul respectiv berea Guinness nu este proaspata si ar fi bine sa gasesti alt pub in care sa te bucuri de savoarea unui Guinness adevarat. Cam asa si eu!

Citește și:  Nu treceti pe langa Simbio

Am fost patru meseni, toti ajunsi acolo flamanzi ca niste caini corporatisti dupa o zi de munca. Nerabdarea, dar mai ales foamea, ne-a indemnat sa incepem cu o portie de bruschete simple (tomato bruschetta – 13 RON), dar corect echilibrate in usturoi si busuioc. Ca fel principal am ales ravioli cu porcini & ricotta (29 RON), tagliatelle primavera (28 RON), Lefkada shrimps (34 RON) si un preparat cu muschi de porc, cartofi cu sos de branzeturi/iaurt si spanac al carui nume si pret nu mi-l mai amintesc. Gustul mi-l amintesc la toate, pentru ca nu m-am putut abtine sa nu gust de la ceilalti 🙂

Preparatele au fost delicioase, consistente si indestulatoare, iar portiile foarte mari. Dintre toti cei 4 meseni, numai eu am reusit sa termin crevetii Lefkada, ceilalti 3 au terminat seara cu o privire lunga insotita de o parere de rau evidenta ca lasa farfuriile neterminate. As da o nota de 8 din 10 preparatelor, pentru ca desi au fost gustoase nu sunt totusi niste retete de o complexitate iesita din comun.

Muzica mi-a placut, este adecvata locului, volumul nu prea tare, dar nici prea mic, doar ca uneori a parut a fi acoperita de bubuiala care se aude si simte de la parter (Club Control). 

As mai adauga o nota despre serviciu, care a fost cam lent.

Citește și:  Experienta la un restaurant cu o stea Michelin: Hospederia El Batan

In final, cu un Schweppes si cateva beri draft am ajuns la o nota de vreo 210 RON pentru 4 persoane. Mai venim! 🙂

Deci Alt Shift sau Shift Pub, pana la urma?

Confuzia mea intre Shift si Alt Shift nu a fost  complet venita de nicaieri sau nejustificata. Am aflat ulterior ca cele 2 pub-uri au acelasi patron, Alt Shift fiind deschis in 2014, dupa 4 ani de experienta cu Shift Pub. Venea cumva logic, doar e ALT Shift, nu? 


Roxana a mai scris despre subiect: Alt Shift, aceeasi poveste


Alt Shift

Adresa:  Strada Constantin Mille 4, Bucuresti 010142
Tel: 0727316245
Orar:  Duminica- Marti; 12:00-2:00

Vineri-Sambata; 12:00-6:00

Articole pe acelasi subiect:

A la Turca sau unde mâncăm ieftin și bun în Bucure... Pentru că am fost acuzați că scriem numai despre locuri ieftine din București fără a avea rafinamentul de a testa cine știe ce fandoseli gastro cu par...
Experienta la un restaurant cu o stea Michelin: Ho... De la orez cu lapte la o stea Michelin Fiecare dintre noi are un plan pentru anii de pensie. Foarte pe scurt, al meu este să gătesc pentru toți din f...
Taverna Racilor Fish Market, s-o putea si mai bine... Taverna Racilor Fish Market are niste recenzii foarte putin magulitoare. Am incercat si eu sa vad care este treaba si nu pot sa zic ca m-a frapat ceva...

2 comentarii

Reply

Acelas umor..:) Astept retete proprii..

Reply

Si la fel. Suntem foarte curiosi sa vedem ce gateste Narcis 🙂

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.