Moon Resort din Bușteni este încă o inițiativă altfel de antreprenoriat local care se pliază perfect de nevoile de intimitate de acum. Astfel, deși la început Moon Resort trebuia să fie un proiect de glamping, la final au rezultat 5 căsuțe mobile, fiecare cu vedere de munte și cu deschidere spre liniște.

”Ideea a plecat de la conceptul de glamping (o experiență upgradată de camping – n.red.), la care am lucrat foarte mult și, din păcate, a picat din cauza nenumăratelor avize și autorizații de care aveam nevoie. Atunci ne-am reorientat către căsuțe mobile, pe roți”, spune Cristian Brînză, antreprenorul din spatele Moon Resort.

Decizia de a ”pune pe roți” un proiect propriu a venit după o altă experiență antreprenorială, de mai bine de 7 ani, în marketingul și consultanța pe segmentul imobiliarelor.

”De aici a venit și experiența legată de partea de construcții”, mai spune Cristian.

Lucrările la Moon Resort au pornit în 2019, dar au durat mai mult decât se aștepta Cristian pentru că a fost necesară ”asamblarea” unei echipe proprii de construcții.

”Etapele dificile au fost la început până am găsit formula perfectă care să se preteze mai ales în zona montană, și aici vorbim de izolație și de compartimentări. Pe 1 martie eram gata cu primele două căsuțe, însă a venit pandemia și ne-am bucurat doar noi de ele în primele două luni. Primii clienți au venit de la 1 iunie.”

În total, acum sunt cinci căsuțe rezultate în urma unei investiții de 180.000 de euro.

Citește și:  Locuri noi pentru călătorii altfel. Azi, Hai la Saivan

Căsuțele Moon sunt de două tipuri, Calisto și Juliet.

”Avem două căsuțe Moon Calisto care sunt de 4 persoane și 2 copii și au 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie, un living cu kitchinetă, terasă de 35 mp și grădină proprie.”

La Moon Resort veți mai găsi și trei căsuțe Moon Juliet de două persoane și un copil, care au un dormitor cu baie proprie, terasă de 16 mp și grădină proprie.

La cele cinci căsuțe, în curând se vor mai adăuga două căsuțe Moon Juliet Rooftop de câte două persoane cu un copil, fiecare având un dormitor cu baie proprie și terasă de 24 mp de tip rooftop.

”Căsuțele noastre sunt gândite astfel încât să nu te intersectezi cu alți clienți și să te bucuri de o vedere superbă, direct din pat, către munții Bucegi.”

Mai mult, Cristian spune că a depus documentele pentru a obține o finanțare europeană. Ideea este de a extinde Moon Resort cu încă 25 de căsuțe, tot în Bușteni, lângă telecabină.

”Ne dorim să schimbăm total conceptul de turism în România. Vrem să oferim oamenilor o experiență, vrem să descopere locuri frumoase pe care nu le promovează nimeni și bineînțeles să se relaxeze într-un mod inedit.”

Contact:

Moon Resort
Strada Făgetului, nr. 31
Bușteni, România

Tel.: +4 (0747) 133 463
Orar: L-D 09:00 – 18:00
[email protected]

Lasa un raspuns

Emailul tau nu va fi facut public. Campurile marcate sunt obligatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.